Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aprindere intrerupator.

xragon

Postări Recomandate

am un intrerupator si am gasit unul rotund albastru cu 3pini precizezz ca are doar on/off iar al treilea pin ma gandeam sa fie de la un led uitati specificatiile intrerupatorului:-pe o parte scrie KCD2-pe cealalta parte scrie Gutng posibil firma ,6A 250V AC si 10A 125V ACsi pozepost-68562-139829631162_thumb.jpgpost-68562-139829631164_thumb.jpgma puteti ajuta cum pot sa aprind acea dioda?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

10

• adicontakt

7

• leo 17

3

• zal

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

cu un multimetru daca ai, identifici pozitiile comutatorului iar pt bec '' care cred ca e un tub neon doar la o tensiune de 220 sau 110 v,ai grija daca lucrezi cu tensiunea iati toate masurile de protectie [sau mai bine demonteazal si vezi ce poziti au

Link spre comentariu

normal, functia lui e de a conecta /deconecta aparate electrice de la sursa de tensiune .poti pune pt transformator in primar si in secundar in functie de putere un consumator in cazul tau motorasul'' [daca e in curent continu dupa redresare si un filtraj

Link spre comentariu

pai tot mai simpla e aia cu becul . si mam gandit ca sa functioneze un bec ii terbuie faza si nul . sa spunem ca pe bag faza si 3 nul nu iar la 2 il las asa sau il conectezpost-68562-139829631166_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări