cristelu Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Va salut.As vrea sa montez un spindel de 1,5kW pe masina si nu stiu cum sa fac.Mai precis am driver-ul acesta CNC4X35A de la Vasile dar nu are iesire reglabila 0-10V pt VFD ci doar iesire ON-OF pe releu, si nu prea sa vrea sa-l mai schimb si pe acesta.Exista cumva vreo interfata sa pot conecta separat mot de frezare la Mach3?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Banuiesc ca releul este comandat de un tranzistor. Acestea se pot inlocui cu un DAC care sa furnizeze la iesire 0-10V. Cel mai simplu se poate face modificarea pe LinuxCNC. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 23, 2013 Administratori Partajează Postat Mai 23, 2013 Salut,Nu merge decat daca modifici driverul si e destul de complicat. Cel mai simplu e sa modifici turatie din potentiometrul convertizorului si mult mai practic pentru ca dai turatie in timpul functionarii dupa cum vezi ca lucreaza freza. Link spre comentariu
dandumit Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 se poate face relativ simplu. CAuta pe google pwm to 0-10v si vei gasi.Dar cum spune Vasile cred ca mai eficient este sa reglezi cu mana turatia frezei ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum