ilie_staovici Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Buna dimineata.Ma poate ajuta cineva cu o schema electrica de opel agila din 2002 de 1lsau numai schema de alimentare a pompei de benzina, in loc de 12v la pompa imi ajung doar 5,6v care dispar in sarcina.Amincepot cautarile de la pompa inspre bord si am ajuns la stilpul porterei din dreapta unde este o mufa care arata bine dar tot 5,6v am.Multumesc mult celor care vor incerca sa ma ajute. Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 pune 2 fire direct pe baterie si fa niste masuratori ,posibil pompa sa aiba probleme sau un contact imperfect ,releu Link spre comentariu
ilie_staovici Postat Mai 23, 2013 Autor Partajează Postat Mai 23, 2013 asta am facut si pompa merge. despre care releu ar fi vorba?multumesc; o zi buna. Link spre comentariu
ilie_staovici Postat Mai 29, 2013 Autor Partajează Postat Mai 29, 2013 Am cumparat pompa noua am montat-o a mers 5 zile si s-a stricat din nou pompa.s-a intrerupt ceva in interior.azi am cumparat alta pompa fabricata in germany poate o fi mai buna decit cea fabricata in italy.Am luat la purificat toata instalatia nu am gasit nimic defect.Acum stiu si prin somn cum functioneaza si care releu comanda pompa.Multumesc tuturor. Link spre comentariu
nicolaus Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Sambata va pot oferi mai multe informatii(scheme,locatii piese).Atentie,poate fi defect si calculatorul de injectie(cel care comanda releul de pompa de benzina),DUPA ce se incalzeste motorul si temperatura acestuia este transferata calculatorui,poate interveni o defectiune care duce la acea scadere de tensiune. Link spre comentariu
nicolaus Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Ceva noutati?Ati mai verificat ceva?Cu ce informatii va pot ajuta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum