Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJUTOR -> construire bobina 75 µH

Vizitator d3xt3r32

Postări Recomandate

Vizitator d3xt3r32

Salutatre Tuturor!Am nevoie sa construiesc o bobina de 75 µH. Am cautat pe internet tot felul de formule, insa nu reusesc sa gasesc numarul de spire necesar.Datele problemei:- Diametru bobina: 6mm- sarma: 0.7Bobina este pe un singur strat ( single layer ), nu trebuie sa aiba spatii intre spire, si nu contine miez.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

• vio2007

1

• iuli09

1

• asyx

1

Top autori în acest subiect

Vizitator tyc

Si eu doresc sa fac o prajitura dulce .Am zahar Co***** si lingura de 7g capacitate .Cam asa suna problema pusa de tine.Totusi ,la ce frecventa ? Banuiesc ca sarma e CuEm .

Link spre comentariu
Vizitator d3xt3r32

In schema nu imi arata frecventa pe care ar trebuii sa o genereze bobina.Si da, sarma este din CuEm.Ce date v-ar mai trebuii pentru a ma putea ajuta?Va multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator d3xt3r32

Momentan nu sunt acasa, si nu am schema la indemana.Dispozitivul pe care il construiesc este un buriator de semnal.Bobina se leaga la colectorul unui tranzistor de tip RF ( 2SD882 ) si la celalalt capat se leaga cu un condensator de 47 pF si cu o alta bobina.Atat cea de-a doua bobina cat si condensatorul de 47 pF se leaga la emiter.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări