Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Punere in functiune WU-Metru Kashtan 1 la pc

xragon

Postări Recomandate

Buna ziua ! Am un vumetru de kastan 1 si vreau sa il conectez la pc si domnul lorik199 mia zis sa fac schema de mai jos http://i56.tinypic.com/n47480.gif apoi dupa ce o fac , sa ma apuc de urmatoarea cu zenerul http://rayshobby.net/wordpress/wp-conte ... ulator.png si mia zis ca in loc de 150 de ohmi sa pun 200-250 de ohmi si zenerul de 27 de volti ,pana acolo am ajuns ,ce schema ar mai trebui sa fac?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

6

• zal

3

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Dacă ai făcut alimentarea şi micul montaj cu trz ar trebui să meargă, singura problemă fiind semnalul. Vezi că ţi-am răspuns la mesajul tău privat.

Link spre comentariu

Mam gandit sa pun si un intrerupator si am gasit unul rotund albastru cu 3pini precizezz ca are doar on/off iar al treilea pin ma gandeam sa fie de la un led uitati specificatiile intrerupatorului:-pe o parte scrie KCD2-pe cealalta parte scrie Gutng posibil firma ,6A 250V AC si 10A 125V ACcum pot verifica eu starile acestuia ca am masurat cu multimetrul pe continuitate si nu citeste nimic orice combinatie as face.

Link spre comentariu

Repet aici un mesaj privat către xragon, poate interesează şi pe alţii:

Încă o dată, montajul se alimentează cu:

1) 6,3Vca (ajung 4Vca la filament prin rez).

2) +15V stabilizat.

3) masă (0V adică).

4) -15V stabilizat.

5) +23V.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări