Vizitator titone Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Stick-ul Toshiba 8Gb nu se impaca de loc cu Xcarlink. Nu poate fi citit. Ce se poate face? Un sfat de la un avizat mi-ar prinde tare bine. Sanatate! Link spre comentariu
Matrixu Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Verifica daca stikul este formatat FAT32. Sunt anumite device-uri care nu recunosc formatul NTFS. Asta ca prima verificare.Stima Link spre comentariu
Vizitator titone Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 l-am formatat cu fat 32. nu merge. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Titlul acestei sectiuni este: Audio pentru PC ! masina este PC ? intreaba la vanzatorul produsului ce capacitate suport Xcarlink. presupun ca inainte ai folosit un stick de capacitate mai mica si a functionat. Link spre comentariu
Vizitator titone Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Titlul acestei sectiuni este: Audio pentru PC ! masina este PC ?intreaba la vanzatorul produsului ce capacitate suport Xcarlink. presupun ca inainte ai folosit un stick de capacitate mai mica si a functionat.am presupus ca aici vor fi mai multi priceputi. am folosit tot felul de stick-uri chiar si de 16Gb (PQI) si merg f bine. ce am patit cu asta, seamana cu alta patanie cu un data traveler. la acelea a mers unul din 4. la astea 0 din 5 testate. Link spre comentariu
Postări Recomandate