Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema masinuta electrica

Postări Recomandate

salut, am o problema, mi-a dat cineva o masinuta Jeep electric Touareg pentru copil fara instalatie si as dori daca are cineva sa-mi dea schema instalatiei pentru ca sa o pot reface( motoarele si acumulatori ii am) va rog mult si cat mai urgent, multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• godFather89

2

• florynyk

2

• asyx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pune poze.Daca e un automodel, atunci trebuie sa iei ESC (brushed/brushless), RX si TX.Daca e o jucarie china (ceea ce inclin sa cred, deoarece ai zis ca are motoare), iti recomand sa iei o alta jucarie china din care sa scoti electronica. Nu iti bate capul sa faci tu partea electronica ca nu merita! E si varianta in care adaptezi un servo micut pe directie si iei un ESC brushed pentru motor si RX/TX dar e mult mai scump si nu merita investitia pentru o chinezarie.

Link spre comentariu

nu e o chinezarie , e un gip pt copii de 3+ ani cu doua locuri am toate piesele doar trebuie sa trag fire si nu stiu cum fara schema, de aceea imi trebuie schema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări