nico_2010 Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 MULTUMESC TITA PENTRU SCHEMA DE FRECVENTMETRU ,VOI INCERCA DAR PROGRAMATORUL TAU FOLOSESTE UN ALT MICROCONTROLER PTRPROGRAMAT , NU IL POT REALIZA AM DECIS SA INCERC CLONA DE LA NICO ,DAR NU REUSESC SA VAD LISTA DE COMPONENTE ....DOAR SCHEMA SI ATAT ,,,, CU CE SE DESCHIDE.SCH ? ? ?AM FACUT CLICK PE BUTON SCHEMA AM CLICKUIT PESTE TOT VAD CA A FOST VAZUT DE 33 DE ORI DAR NU SE DESCHIDE NMK VA MULTUMESC DE AJUTORUL PRIMIT PANA ACUM NU M AM ASTEPTAT SA GASESC OAMENI BINEVOITORI CARE SA MA AJUTE ,,, STIMA ! ! ! icon_jookAi in atasament si schema (PDF)clona pickit2.pdf Link spre comentariu
Vizitator LastSpartan Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 multumesc mult nico ,o ultima intrebare fila hex care se pune pe pic poti sa mi o dai ...e ultima piesa din puzzle Link spre comentariu
nico_2010 Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 multumesc mult nico ,o ultima intrebare fila hex care se pune pe pic poti sa mi o dai ...e ultima piesa din puzzleO iei de pe site-ul Microchip: http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en023805, sectiunea "Downloads" --> PICKit2 firmware Link spre comentariu
aetius Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 salut o mica intrebare:ce este mai usor de invatat C sau C++?multumesc pentru citire Link spre comentariu
lama Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Ordinea e C si apoi C++Dar se poate sari peste C daca ai notiuni de programare in alte limbaje. Link spre comentariu
aetius Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 multumesc pentru raspuns Link spre comentariu
aetius Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 daca stie cineva un link pentru a construi o placa de dezvoltare pentru a verifica programele (ar fi interesant sa aiba si un LCD).multumesc pentru citire.o seara buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum