florin mulies Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 va salut domnilor! am o mare problema cu pc meu. este un msi cu cpu 775 de 3,2 cu 2gb ram si placa video de 256mb. problema consta in faptul ca DOAR in timpul vizionarii de videoclipuri pe YT sau oriunde, pe orice site unde sunt postate videoclipuri calculatorul mi se reseteaza pur si simplu. temperatura de la cpu este undeva la 60grade celsius (pasta termica schimbata. de calitate. cu argint).ma puteti ajuta cu un sfat de la ce ar putea fi? update la flash player i-am facut.. folosesc mozilla Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 suspectul numărul 1 e sursa de alimentare, ceva condensatori uscaţi pe acolo. e primul lucru pe care l-aş verifica. Link spre comentariu
florin mulies Postat Mai 21, 2013 Autor Partajează Postat Mai 21, 2013 suspectul numărul 1 e sursa de alimentare, ceva condensatori uscaţi pe acolo. e primul lucru pe care l-aş verifica.sursa a fost verificata (vizual) si nu se aratau semne de condzi umflati sau scursi Link spre comentariu
Vizitator flopir Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Problema poate fi driverul placii video - conflict cu flashplayer-ul (am intalnit-o pe un laptop ASUS - se reseta/bloca pe yt in fullscreen). Oricum, daca si dupa update la zi la drv. placii video problema persista, poti incerca sa setezi sistemul de operare sa nu se mai reseteze la erori. O sa primesti in loc de restar un ecran albastru cu niste informatii.... poate iti dai seama care e problema... Nu strica si un test de memorie. Link spre comentariu
florin mulies Postat Mai 21, 2013 Autor Partajează Postat Mai 21, 2013 Problema poate fi driverul placii video - conflict cu flashplayer-ul (am intalnit-o pe un laptop ASUS - se reseta/bloca pe yt in fullscreen). Oricum, daca si dupa update la zi la drv. placii video problema persista, poti incerca sa setezi sistemul de operare sa nu se mai reseteze la erori. O sa primesti in loc de restar un ecran albastru cu niste informatii.... poate iti dai seama care e problema... Nu strica si un test de memorie.driverul are update facut la zi. memoriile au fost si testate si schimbate cu altele care de asemenea le-am testat.. ideea ce nu o inteleg este de ce pe google chome, opera, safari sau internet explorer nu se reseteaza si pe mozilla da Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 masoara tensiunile sursei in timpul functionarii.. atentie sa nu faci vreun scurt.. posibil ca sursa sa nu faca fata la suprasolicitare. schimba-o cu alta mai potenta si reincearca. Daca si asa problema persista , schimba si placa video .. Link spre comentariu
George(sb) Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 folosesti cumva google chrome? Link spre comentariu
costinium6 Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 salut.ai o agatare pe undeva, la mine e invers numai mozilla imi merge, schimba un pic din mac address-ul placii de baza, asa am rezolvat de cateva ori, cauta pe youtub si mergi pas cu pas.si sa nu deschid in alta parte, la mine problema e zgomotul infernal de la ventilatoare. am luat unitatea mamei sa ii schimb xp si am constatat ca nu face zgomot de loc am sutit sursa+ ventilatorul de procesor+ ventilator placa video, toate zgomot redus, surpriza a fost ca al ei nu se aude iar al meu face ca betoniera, sa fie de la carcasa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum