AlinEX Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 buna ziua. am si eu o intrebare vis a vis de acest model de multifunctionala! exista vreun emulator care sa pacaleasca imprimanta ca are cartuse(chiar daca sunt defecte sau lipsesc), astfel incat sa pot folosii scanerul multifunctionalei? sau vreo resoftare ceva!Am nevoie sa scanez ceva acte din cand in cand, si nenorocirea de canon nu ma lasa daca nu are cartuse sau sunt defecte! vreau sa evit sa cumpar cartuse periodic pentru a folosii scanerul!Multumesc anticipatAlinEX Link spre comentariu
AlinEX Postat Mai 29, 2013 Autor Partajează Postat Mai 29, 2013 nu stie nimeni, nu? Link spre comentariu
mos ilie Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Salut,Caută ( la un Service ) o pereche de cartuşe goale, cu diuzele înfundate, care nu se pot folosi în mod normal la imprimantă.Dacă nu sunt defecte, testul de imprimantă va trece ( chiar dacă sunt goale ).Led-urile care semnalează nivel scăzut ( nu zero ) de negru şi culoare vor clipi intermitent, dar vei putea folosi scaner-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum