Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa de baza aparat foto nikon

Postări Recomandate

Vizitator ticutzel

Salut. Imi rontaia motorasul de zoom si m am decis sa desfac aparatul sa vad despre ce e vorba si cum nu prea sunt cunoscator... nu am stiut ca condesatorul blitului trebuie descarcat inainte de a umbla pe acolo si la dezlipirea firelor condesatorului m am curentat de 2 ori destul de bine :) din care am sperat ca s a descarcat vreo un condesator mic pe undeva si nu or sa mai fie probleme... dar gresit. condesatorul blitului era destul de baban si plin de putere si cum sunt ceva mai dobitoc am reusit sa fac contact cu letconu intre firul + dezlipit dupa placa cu cel - care era inca lipit pe placa. dupa cum e in poza am atins YL din aer de GY care era inca lipit pe placa. pe partea din spate a placii in dreptul GY sunt pocnite 2 condesatoare smd in rest toata placa arata bine. si cum nu am scule si daca as avea nu cred ca as stii sa le folosesc... am testat restu drumului de condesatoare pe circuitul GY cu multimetru setat pe rezistenta. si toate imi da valoare de rezistenta, nu acel piuit al multimetrului de continuitate si banuiesc din asta ca nu sunt intrerupte ...pocnite. sa se fi oprit arderea pieselor doar acolo sau a ajuns si la altceva important? as vrea cateva pareri daca mai exista speranta. ca am fost pe la cateva service uri de cartier si cand vad despre ce smd uri mici e vorba imi spun ca nu au scule si nici piese de schimb. E vorba despre un Nikon P80

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări