Vizitator MISU ATU Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Am si eu o problema cu o scurgere la o casa cu etaj..eu stau la etaj si inainte sa ma mut am schimbat toate scurgerile existente...din 1939 ...ce era interesant ca la baie exista o teava din scurgere de 70 cm care se ducea in pod fara dop...cand i-am spus instalatorului despre ea a zis ca numai este nevoie...situatea a evoluat in momentul in care avand un bazin de decantare la esirea din cladire si a fost anulat (s-a pus racord de legaturape direct-afost anulat) problema este :cand trag apa pt. vc ,sau dau drumul cazii sifonul de pardoseala i-mi refuleaza.... eu banuesc ca nu are aer pt. ca si vece-ul se umple la un nivel inaceptabil..pana la urmainstalatia este simpla...acelasi tub de 120 pt. cele 2 apartmente...intreb ca nepriceputu' exista supapa de sens pt. scurgere sa nu-mi intre miros si sa rezolv problema? Link spre comentariu
Big Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 teava ce mergea in pod si nu avea capac probabil era aerisirea tevii de scurgere. trage de urechi mesterul care a zis ca nu e nevoie de ea. Link spre comentariu
devdas_india Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 cea ce inteleg eu , teava aia era pt vacum, adica cand taragi apa si veceul se umple cu apa ca apa sa se duce in jos trebuie ca teava sa aiba de unde trage aer pt ca din vc nu mai are cum,toate veceurile , au apa in ele pt a forma sifonu adika pt a nu intra in casa mirosurile neplacute, dute frumusel la un ,meseriasi , sa vezi ce iti zice , ai grija ca asa cu ai tu instalatia de canalizare o poti infunda foarte usor Link spre comentariu
Taraxacus Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Am si eu o problema cu o scurgere la o casa cu etaj.. ca la baie exista o teava din scurgere de 70 cm care se ducea in pod fara dop...cand i-am spus instalatorului despre ea a zis ca numai este nevoie...Schimba racordul de la WC la teava de canalizare cu un racord in forma de T - prelungeste T-ul pana pe acoperis sau undeva de unde sa nu te deranjeze mirosul (daca il pui pe acoperis pune-i o palarie vietnameza ca sa nu intre frunze sau alte obiecte.Daca fenomenul persista inseamna ca ori este infundata canalizarea de la tine in jos ori racordul dintre WC si teava de canalizare este mai sus decat gaura cu apa (sifonul) WC-ului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum