son Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Buna seara , nu stiu daca s-a mai discutat pe tema asta ,scuze daca da , daca nu, ma intereseaza niste modele care sunt cele mai potrivite si eventual link-uri catre shop-uri de astfel de microscoape..de preferinta digitale ,pe usb ptr. salvarea imaginilor ...dar ca conditie de baza..sa se poata monta la minim 5cm inaltime fata de placa de baza .Mentionez ca am achizitionat unul de pe net , ce mareste pana la 600x dar numai lipit de placa , neputand lucra sub el.Din ce am cautat pe net se pare ca ar fi unul potrivit la 10/ 20x maxim......ce pareri aveti ..sau cu ce lucrati....va mulumesc anticipatptr. sfaturi. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Salut cautati pe m.i.v.a.r.o.m au 2 modele. Link spre comentariu
son Postat Mai 21, 2013 Autor Partajează Postat Mai 21, 2013 mulrumesc ptr.raspuns dar.....cel de 190x nu cred ca se poate lucra sub el.....si cel de 200x desi pleaca de la 10x nu am nicio imagine exemplificativa.......ce am dorit de la inceput......deci parerea baietilor care au deja si sunt bune si imi pot da modelul.... Link spre comentariu
Marius84 Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Salutare!Nu da nimeni din casa ce foloseste cand ochiul uman nu mai face fata? In special cei ce lucreaza laptopuri/ tel mobile... Eu am modificat un webcam sa vad fff aproape. dar nu se poate lucre sub ea...Multumiri anticipate!!!!!! Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Eu "ma inspir" de aici: http://www.eevblog.com/2012/05/26/eevbl ... icroscope/. Dar numai daca voi gasi o camera video la pret rezonabil, altfel.... cumpar un microscop gata facut. Link spre comentariu
mihaicozac Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Eu folosesc nişte lupe cu suport de cap, cu 4 lentile duble interschimbabile de la 1,5x la 3,5x. Au avantajul unui câmp vizual mare, nu ca la microscop. Dezavantajul e că îţi termină ochii dacă le foloseşti exagerat. Link spre comentariu
soptea Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 E sigura treaba cu slabitul ochilor?Eu folosesc de vreo 3 ani asa ceva si cam de un an mi-au slabit ochii de ma sperii..acu vreo 10 ani radeam in sinea mea de un coleg ce nu reusea sa vada prin ochelari si lupa ce vedeam eu cu ochii liberi , acu am ajuns dependent de capastrul asta ,aproape ca nu pot sa fac nimic fara el...o sa incerc sa limitez folosirea ,alternativ am luat un fel de monoclu care mi se pare mult mai comod de folosit ,nu stiu cat de sanatos e si asta Totusi nu inteleg obsesia pentru microscop ,din cate stiu marire mare inseamna distanta de lucru mica ,ceea ce e incomod.Eu am si un microscop didactic dar nu reusesc sa lucrez cu el din cauza distantei mici Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 cautati pe net despre gimnastica oculara, nu e o aberatie, eu am scapat prin metoda asta de ocheleri, primele rezultate vin cam dupa 2 saptamani;ochelarii de vedere sunt benefici doar pentru cine ii vinde nu si pentru cine ii cumpara. Link spre comentariu
VIFCOR Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 E sigura treaba cu slabitul ochilor?Eu folosesc de vreo 3 ani asa ceva si cam de un an mi-au slabit ochii de ma sperii..acu vreo 10 ani radeam in sinea mea de un coleg ce nu reusea sa vada prin ochelari si lupa ce vedeam eu cu ochii liberi , acu am ajuns dependent de capastrul asta ,aproape ca nu pot sa fac nimic fara el...o sa incerc sa limitez folosirea ,alternativ am luat un fel de monoclu care mi se pare mult mai comod de folosit ,nu stiu cat de sanatos e si asta Totusi nu inteleg obsesia pentru microscop ,din cate stiu marire mare inseamna distanta de lucru mica ,ceea ce e incomod.Eu am si un microscop didactic dar nu reusesc sa lucrez cu el din cauza distantei mici E posibil un remediu naturist bazat pe un ceai din 7 frunze de gutui si comprese seara pana la refacerea totala a vederii (am gasit asemenea leacuri batranesti) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum