Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Este amplificator sau nu

alex26

Postări Recomandate

Buna.Am primit acest amplificator sau cel putin asa am crezut. Bouyer AS1065.Nu inteleg cum se leaga , vad acolo intrari ,iesiri , iar in partea dreapta unde vad mufe pentru difuzoare vad un conector negru si 5 rosii , si deasupra trecute tensiuni , 50 V , 70 V si 100 V si nu inteleg ce face fiecare .In interior parca ar fi mono si iesirea ope transformator.Daca ma puteti lamuri , va multumesc anticipat.

post-53408-139829629918_thumb.jpg

post-53408-139829629924_thumb.jpg

post-53408-139829629933_thumb.jpg

post-53408-13982962994_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

3

• marianjoita

2

• zal

1

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Iti trebuie cablu DIN - Jack ,este model mai vechi , mufa DIN o pui la AUX 1 sau AUX 2 si jackul in calculator ...apoi ...legi boxele la una din iesiri ..,boxele le poti pune la 70v si 8 ohm ,ca vad ca ai si pt 16 ohm ..

Link spre comentariu

Este vorba de un amplificator mono, de linie, adica pentru rtadioficare. Are si iesire pentru o boxa cu impedanta cuprinsa intre 8 - 16 ohmi. Puterea e de ciirca 35-40W

Link spre comentariu

Singurul lucru la care s-ar putea folosi, datorită trafo de ieşire care separă galvanic etajul final de sarcină şi tensiunea generată de un ohmmetru, ar fi la măsurarea frecvenţei de rezonanţă a difurilor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări