Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv elen

Postări Recomandate

salut . am un tv elen model kd1406 si am nevoie de un dump . are in componenta urmatoarele integrateLC863532C-procesorFH24C08A-memorieLA76818A-junglaLA78040A-cadretrafo-linii-BSC25-Z1003BLA4285-sunetas vrea sa stiu ce fel de telecomanda are nevoie acest tvpe sasiu scrie KD-009A

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costelvoicu72

16

• tehtronics

3

• dan cod

3

• leoncris

1

"as vrea sa stiu ce fel de telecomanda are nevoie acest tvpe sasiu scrie KD-009A" 54 D5 ,RS 03 -Goldy sau programabila Made For You cod 1849.

Link spre comentariu

am rescris memoria dar nu se vede imagine decat rastrul albastru.are o imagine cand comuta canalele cu un chenar si o linie alba verticala si una orizontala , pe cadre imaginea este ingusta cred ca si culorile trebuiesc reglate dar problema mare este ca nu am telecomanda

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

salut . am intrat in mod servis am reglat parametrii dar nu pot scoate imaginea de miraun sfat ceva mar ajutasau un caiet servis la acest sasiu sa vad pasii meniului servis

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări