Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

depanare punte e0711..........?

piciorang ovidiu

Postări Recomandate

salut am o punte iemi e0711 pe care incerc sa o depanez.Am 2 condesatori lipsa si in schemele pe care le am nu se vad valorile, rog pe ce-i care detin asa ceva sa ma ajute.Pun o poza ,sunt cele incercuite cu rosu.multumesc

post-65248-139829629824_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• piciorang ovidiu

5

• jokerul verde

2

• Relav

1

• Marius Nicu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am pus condesatori am sinusiodala in r28si r29 din emitorul lui t4 si t5,acelasi sintom.Orce idee sfat este bine venit. multumesc

Link spre comentariu

http://i41.tinypic.com/4kzeh1.jpg

De ce ledurile din dreapta jos cele de ''sus''-''jos'' se aprind si se sting dupa 6-8 secunde ,ca si cand ar face testul pt afisaj si ledurile de ohm......mf raman aprinse? Si inca o chestie ''c''-ul de pe afisaj nu este c ,sta aprinse segmentele;a,b,f,c,d.dp.Pentru un ''c'' normal ar trebui sa stea aprinse seg. ;a,f,c,d .Suspectez portile p 12 si 13 si inversoarele 4 ce comanda seg. afisoarelor.

Orce idee sfat sugesti este bine venita mai ales cei ce au mai depanat.Multumesc celor ce m-au ajuta pana acum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări