Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Help - control acces

Vizitator dssoft

Postări Recomandate

Vizitator dssoft

Salutare,

Am una buc controller pt control acces IP cu 4 porturi

Am o usa pe care am instalat 2 cititoare si o yala electromagnetica( NC - se deschide numai cand actioneaza 12 V)

Nu ma descurc sa fac legaturile

Pot lega ori un card sa deschida yala si celelat nu se deschide , ori invers , dar nu pot sa fac legaturile sa deschid ambele cititoare yala.

link cu centrala

http://www.ecvv.com/product/3465645.html

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

1

Top autori în acest subiect

pune un manual sau manuale de la placa de baza si de la contolere daca ai si poate o scoatem la capat( eu nu ii dau de cap la o cladire cu 10 usi si 20 de cititioare legate la un pc ... de 3 zile )

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator paradox_utopic

deci " ai O USA ,O YALA,DOUA CITITOARE (in/out)si nu-ti merge decat un cititor ,in sensul ca iti deschide yala ? -cartela este inrolata in ambele cititoare ? -comanda pt deschiderea yalei este "taiere current" ? (in pozitia inchis yala este alimentata,in pozitia liber yala nu primeste current) sau se deschide cand primeste current ? o schema desfasurata al cititorului ar fii aur !!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări