Vizitator dssoft Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Salutare, Am una buc controller pt control acces IP cu 4 porturi Am o usa pe care am instalat 2 cititoare si o yala electromagnetica( NC - se deschide numai cand actioneaza 12 V) Nu ma descurc sa fac legaturile Pot lega ori un card sa deschida yala si celelat nu se deschide , ori invers , dar nu pot sa fac legaturile sa deschid ambele cititoare yala. link cu centrala http://www.ecvv.com/product/3465645.html Multumesc! Link spre comentariu
briobit Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 pune un manual sau manuale de la placa de baza si de la contolere daca ai si poate o scoatem la capat( eu nu ii dau de cap la o cladire cu 10 usi si 20 de cititioare legate la un pc ... de 3 zile ) Link spre comentariu
Vizitator paradox_utopic Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 deci " ai O USA ,O YALA,DOUA CITITOARE (in/out)si nu-ti merge decat un cititor ,in sensul ca iti deschide yala ? -cartela este inrolata in ambele cititoare ? -comanda pt deschiderea yalei este "taiere current" ? (in pozitia inchis yala este alimentata,in pozitia liber yala nu primeste current) sau se deschide cand primeste current ? o schema desfasurata al cititorului ar fii aur !!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum