Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer 15''

Vizitator alexualexandru

Postări Recomandate

Vizitator alexualexandru

salutare pasionati ai muzicii!de curand mi-am construit o incinta in care am adaugat un dif ew15ep+driver+filtru si sunt multumit de cum se aude pe medii si inalte,dar as vrea sa fac si un subwoofer cu difuzorul LW-1503.problema este ca nu am habar ce imi trebuie pt acest difuzor...in primul rand incinta,dimensiunile ei,volumul apoi filtrul...am si eu nevoie de ajutor!va multumesc...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Binu

1

Top autori în acest subiect

Salut,Pe langa incinta si difuzor, iti mai trebuie: amplificare si procesare.Pentru o astfel de incinta nu iti trebuie un filtru pasiv. Bineinteles, nu te impiedica nimeni sa ii pui filtru pasiv, numai ca cel mai potrivit ar fi un filtru activ (crossover activ). Cel mai ieftin model si cel mai bun pentru incepatori ar fi un CX2310 de la Behringer.P.S.: uita-te in semnatura mea, poate te intereseaza ceva de acolo :)

Link spre comentariu
Vizitator alexualexandru

am inteles tragaci....eu momentan am un amplificator romanesc de 200w pe 4 ohm.pe langa boxa aceea de am scris mai sus am si un subwoofer auto dls pe care l'am pus impreuna cu boxa caruia i'am montat un filtru de la o boxa RFT.se aud destul de ok,dar stii...intotdeauna vrei mai mult.m'ar interesa un proiect pt difuzorul acela de 15'' lw1505.iar de pus m'am orientat catre un filtru activ ca sunt un pic un pana de banuti...aii idee de un proiect pt subwoofer???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări