Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dynamic plate resistance

Vizitator GU32

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radianr

3

• feri.visky

2

Vizitator GU32

Pai de ex. daca la 6AC7 Ua = 300V si Ic = 10mA (cum e un exemplu de polarizare la pagina 2) atunci rezistenta interna ar fi mai mica de 1MΩ...

Link spre comentariu

ra=delta Ua/delta Ia, la Ug constant este rezistenta interna si valoarea ei depinde de panta caracteristicii tubului...

iar

Ra=Ua/Ia, reprezinta o dreapta dusa prin trei puncte Ia, PSF si Ua, este numita dreapta de sarcina...[PSF+punct static de functionare]...

E810F fiind folosit in circuite de radio cu frecventa inalta si impedanta scazuta iar 6AC7 in circuite de radiofrecventa cu impedanta ridicata (100 Ohm v.s. 100 kOhm aprox)...

(Randamantul maxim se obtine atunci cand rezistenta interna a generatorului este egala cu rezistenta sarcinii...)

Link spre comentariu
Vizitator GU32

ra=delta Ua/delta Ia, la Ug constant este rezistenta interna si valoarea ei depinde de panta caracteristicii tubului...

ce este delta Ua? Delta intre care 2 tensiuni?
Link spre comentariu

din pacate nu se poate downloada fisierul ... nu functioneaza sa iti faci cont acolo

Eu mi-am facut cont si am incarcat fisierul (alta data am download-at fisiere). Mai incearca.
Link spre comentariu

Acum a functionat ...

Cum se cheama cartea? E foarte interesanta. Ce mai contine in afara ce capitolul asta?

"PIESE SI CONSTRUCTII RADIO - TUBURI ELECTRONICE - de M.BODEA din Colectia radio si televizoare - 1970.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări