Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O intrebare..!

Tita

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tita

6

• zal

2

• Liviu M

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Depinde de sarcina. Daca n-are nici o sarcina conectata, da, e stricat. Daca ai sarcina poate fi in limitare/protectie.

Link spre comentariu

Este posibil sa fie defect dar totusi posteaza exact schema folosita si cum l-ai utilizat (ce sursa, traf, filtraj, etc)Eu am patit sa nu mearga regulatoarele 78XX daca nu pui acel condensator nepolarizat de 100-330nF intre intrare si masa.Adica respecta schema de utilizare din datasheet, apoi putem concluziona daca merge sau nu.PS: daca e cumparat din vreun magazin de componente local atunci exista o sansa sa fie contrafacut si sa nu mearga de nou.

Link spre comentariu
:jytuiyu ..Pana strang eu. :nebunrau: .mai bine caut pe langa tomberoare televizoare! :ras: asta fac in timpul liber :rade: mai mult pentru piese si cupru...OFF Topic:Ce transformatoare gasesc in televizoarele cu tuburi? .... :nas:
Link spre comentariu

Doar de tensiune... din pacate. Tot caut si de curent dar nici unul n-are :cry:

Cautati transformatoare de masura? Doar acelea sunt de tensiune sau curent. Celelalte (uzuale) sunt transformatoare de alimentare care debiteaza curent mai mic sau mai mare dupa puterea transformatorului.
Link spre comentariu

Unele mai mici de 100/5A sînt dificil de găsit. Astea erau baza în industrie şi se mai găsesc, doar să nu le fi dus pe toate la centrele de colectare. Altele noi se fabrică, mai ales afară, dar costă...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări