pop_ady44 Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 va salut am o placa de baza ce nu are din constructie port paralel extern decat mufa interna http://www.gigabyte.com.ro/products/pro ... id=2749#ov am vrut sa pun un expansion cu mufa paralel dar in momentul cand m-am uitat mai atent am observat ca numerotarea este total altfel la mine din conectarea pe placa mi se modifica numerotarea nu mai este in linie ci in zigzag unde ar trebui sa fie 14 am 2 la 2 am 3 la 15 am 4si asa mai departe ce se poate face in acest caz? Link spre comentariu
radioDJ Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Corect, pentru ca acolo iti intra un conector cu cablu pangica. Ca sa sertizezi un cablu panglica pe un conector cu doua randuri de pini, ei trebuie sa fie in zig-zag, dar la capatul celalalt al cablului panglica vei avea numerotarea normala, de la 1 la numarul maxim de contacte. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 ee asta este problema ca si in partea opusa se duc tot in zigzag(mufa port paralel de panou)unde ar trebui sa fie in linie conform cu numerotarea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum