Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

leduri pe bicicleta

Postări Recomandate

buna! as vrea sa imi tunez bicicleta ca in videoclipul :

dar eu pun pe un sir din cele 3 pe roata 7-8 leduri la o distanta de 7-10 mm dar alimentarea vre-au sa o fac de la o baterie de 9v care o lipesc in mijlocul spitelor pe ax,vreau sa stiu daca bateria duce 21-23 de leduri legate cate 3 in serie deoarece nu scrie pe baterie cati mA duce.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pannovy

1

• cozmalau

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Depinde de modelul ledurilor pe care le folosesti cat si modul de legare serie/ paralel... Exista si alte moduri de alimentare a ledurilor nu neaparat sa legi bateria de butucul rotii. Pe o parte a butucului faci o rondea din cupru de genul celor de la rotoarele de motor, colectorul culege semnalul de pe rondea, minusul pe cadrul bicicletei. Astfel poti folosi o baterie eventual acumulator care sa te tina mai mult. De obicei ledurile dau lumina unidirectional, deci o sa se vada numai pe o parte a bicicletei.... mai bine te-ai gandi sa folosesti niste benzi rgb cu silicon care sa imbrace spita lipite spate in spate. Alea se alimenteaza parca la 12V. E o sugestie.... Ar mai fi si niste fire luminoase care se preteaza la asa ceva...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări