cozmalau Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 buna! as vrea sa imi tunez bicicleta ca in videoclipul : dar eu pun pe un sir din cele 3 pe roata 7-8 leduri la o distanta de 7-10 mm dar alimentarea vre-au sa o fac de la o baterie de 9v care o lipesc in mijlocul spitelor pe ax,vreau sa stiu daca bateria duce 21-23 de leduri legate cate 3 in serie deoarece nu scrie pe baterie cati mA duce. Link spre comentariu
pannovy Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Depinde de modelul ledurilor pe care le folosesti cat si modul de legare serie/ paralel... Exista si alte moduri de alimentare a ledurilor nu neaparat sa legi bateria de butucul rotii. Pe o parte a butucului faci o rondea din cupru de genul celor de la rotoarele de motor, colectorul culege semnalul de pe rondea, minusul pe cadrul bicicletei. Astfel poti folosi o baterie eventual acumulator care sa te tina mai mult. De obicei ledurile dau lumina unidirectional, deci o sa se vada numai pe o parte a bicicletei.... mai bine te-ai gandi sa folosesti niste benzi rgb cu silicon care sa imbrace spita lipite spate in spate. Alea se alimenteaza parca la 12V. E o sugestie.... Ar mai fi si niste fire luminoase care se preteaza la asa ceva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum