Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diode 4KV - unde gasesc minunatiile astea?

Postări Recomandate

Ma poate ajuta cineva c-un cod de dioda rapida de 4KV si sa se si gaseasca de cumparat prin magazine ca eu sunt prost rau si nu gasesc :(.Am o dioda RFC4K, dar trebuie sa dau comanda in china si sa iau 1000+ bucati :)))))

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zapezel

3

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Daca se gasesc greu o sa pun 3 de 1.5kv in serie, dar nu vroiam sa ma leg la cap asa, oricum pe site-urile magazinelor n-am gasit asa ca asta ar cam fi solutiaLE:Tocmai am incercat si nu merg in serie :))))

Link spre comentariu

am facut un aparat de omorat insecte in comutatie, iar tensiunea de iesire e de vreo 1000+ V pe care trebuie s-o dublez.Am pus diode ultra rapide de 1KV si nu se intampla nimic, iar cu ultra rapide de 1.5KV da o scanteie chinuita. Cand pun diode de 1.5kv cate 3 in serie ca sa fac una mare, scanteia e mare (in lungime) dar slaba rau de tot (ca la aparatul ala de aprins aragazul cu baterii).Stiu ca daca as avea diode de 4KV scanteia o da perfect pentru ca am luat de la un vecin o paleta d'aia de dai cu ea dupa insecte si le electrocuteaza asa ca am conectat iesirea trafului meu , la iesirea trafului paletei.Paleta are diode de 3KV RFC3K (parca).Am fost azi sa caut paleta, dar n-am gasit :(

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări