dan cod Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Eu cu 50 de lei rezolv cu encoder nou.Pacat ca nu esti din zona ca te-as ajuta. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Nu se poate sterge cu nimic,este digitalAtunci şterge-l cu degetul (deştu') arătător.Cum dracu' ne-am adunat aici numai ăştia deştepţii? Eu ştiu aşa: - dacă nu mă pricep, nu mă bag! - nu se punctează numărul de răspunsuri pe forum, ci doar inteligenţa răspunsului! Cu parere de rau imi cer scuze fata de MARELE EXPERT , mircel ,legat de ''umilul'' meu raspuns dat din ''nestiinta''....!!! Iertare SENSEI,Mircel; IERTARE!!!! :cry: Ce sa zic mai mult legat de ce intreaba omul ce sa faca cu el,decat ceea ce i-ati recomandat dvs,....''MAESTRE'', citez: viewtopic.php?f=21&t=146838&p=1297926#p1297926 Inca o data : iarta-ma ca nu mai fac...!!!! Sa auzim de bine!! Respectele mele! Bughiu-Oradea! Link spre comentariu
xragon Postat Iunie 28, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2013 Ca sa nu fac alt topic il folosesc tot pe asta. Mai am o problema, prima ce-a cu encoderul am rezolvato acum am alta am bagat un cd care a fost pun de putin 30 de ori si azi cand sa il scot imi da eroare cum ca nu gaseste cd-ul. Ma puteti sfatui sa il scot va rog :cry: Link spre comentariu
xragon Postat Iunie 28, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2013 Chiar nimeni nu stie? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 In primul rand ,spuneti-ne si noua cum ati rezolvat cu ''potentiometrul digital'' ;encoder; sau cum i se spune?!?!Si cu ce pret ati schimbat acel ''amarat'' de buton?! :Apoi ,legat de scosul cd-ului; acum de fapt ce face aparatul: nu mai scoate cd-ul afara sau nici nu-l mai citeste?!?!L-ati bagat, a mers sau nu ...muzica?! Sau l-ati bagat si ''kaput''?!?! nas: De scos ,se poate scoate ,dar trebuie desfacut aparatul si .....vazut ce sistem de eject are... Link spre comentariu
xragon Postat Iunie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2013 sa va raspund la problema cu encoderul - am fost la o reprezentanta si am explicat ce are si de ce face figurile astea ? ca intrebare - mi sa spus ca in 30 de min vin sa plec cu masina , am platit 10 lei mie mi sa spu de mai mult pe forum cand colo am dat doar 10 lei schimbatul a doua problema : -sa legem o zi sa spunem ieri , am luat un cd din "portofel" si l-am bagat a cantat el acolo cand inchid masina si ma duc in casa scot cd-ul tot timpul -azi am bagat acelasi cd , a cantat el acolo cand sa intru in casa , scot cd-ul cand colo imi apare "EJECT CD" e normal cand il scot dar apoi imi scrie "ERROR CD" si nu mai vrea sa mai iasa sta de 3 zile inauntru Link spre comentariu
xragon Postat Iunie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2013 vre-o idee de ce face asa? Link spre comentariu
xragon Postat Iulie 1, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2013 trebuie sa ma duc la un service pana la urma nu? Link spre comentariu
digix Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Ma poate ajuta cineva cu un link de unde pot cumpara encoderul smd pentru CDR2005(E) ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 Encoder 12mm, vertical, 24imp/24pos, STEC12E07, ALPS + Google Daca e smd; http://www.adelaida.ro/encoder-vertical-9impswitch-ec11j0924801.html http://ro.farnell.com/alps/ec11j1520801/encoder-rotary-30ppr/dp/1656445 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum