Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Casetofonul face figuri

xragon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

19

• leo 17

11

• BUGHIU

3

• alfabit

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu se poate sterge cu nimic,este digital

Atunci şterge-l cu degetul (deştu') arătător.

Cum dracu' ne-am adunat aici numai ăştia deştepţii?

Eu ştiu aşa:

- dacă nu mă pricep, nu mă bag!

- nu se punctează numărul de răspunsuri pe forum, ci doar inteligenţa răspunsului!

Cu parere de rau imi cer scuze fata de MARELE EXPERT , mircel ,legat de ''umilul'' meu raspuns dat din ''nestiinta''....!!! :jytuiyu

Iertare SENSEI,Mircel; IERTARE!!!! :cry:

Ce sa zic mai mult legat de ce intreaba omul ce sa faca cu el,decat ceea ce i-ati recomandat dvs,....''MAESTRE'', citez:

viewtopic.php?f=21&t=146838&p=1297926#p1297926

Inca o data : iarta-ma ca nu mai fac...!!!! :speriat

Sa auzim de bine!!

Respectele mele!

Bughiu-Oradea! :aplauze

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Ca sa nu fac alt topic il folosesc tot pe asta. Mai am o problema, prima ce-a cu encoderul am rezolvato acum am alta am bagat un cd care a fost pun de putin 30 de ori si azi cand sa il scot imi da eroare cum ca nu gaseste cd-ul. Ma puteti sfatui sa il scot va rog :cry:

Link spre comentariu

In primul rand ,spuneti-ne si noua cum ati rezolvat cu ''potentiometrul digital'' ;encoder; sau cum i se spune?!?!Si cu ce pret ati schimbat acel ''amarat'' de buton?! :Apoi ,legat de scosul cd-ului; acum de fapt ce face aparatul: nu mai scoate cd-ul afara sau nici nu-l mai citeste?!?!L-ati bagat, a mers sau nu ...muzica?! Sau l-ati bagat si ''kaput''?!?! nas: De scos ,se poate scoate ,dar trebuie desfacut aparatul si .....vazut ce sistem de eject are...

Link spre comentariu

sa va raspund la problema cu encoderul

- am fost la o reprezentanta si am explicat ce are si de ce face figurile astea ? ca intrebare

- mi sa spus ca in 30 de min vin sa plec cu masina , am platit 10 lei

mie mi sa spu de mai mult pe forum cand colo am dat doar 10 lei schimbatul

a doua problema :

-sa legem o zi sa spunem ieri , am luat un cd din "portofel" si l-am bagat a cantat el acolo cand inchid masina si ma duc in casa scot cd-ul tot timpul

-azi am bagat acelasi cd , a cantat el acolo cand sa intru in casa , scot cd-ul cand colo imi apare

"EJECT CD" e normal cand il scot dar apoi imi scrie "ERROR CD"

si nu mai vrea sa mai iasa sta de 3 zile inauntru

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări