leo 17 Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 nu cred ca o s a afli pe forrum pretul ,pt depanare pe langa pretul componentei inlocuite se adauga si manopera care difera de la un atelier '' la altul Link spre comentariu
xragon Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 daca ma duc la reprezentanta opel ca de acolo cand am luat masina am luat si radioul , poate sa mil schimbe , daca ar fi asa ar trebui sa ma astept la vreo 30-40 ron? Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 30 /40 ron poate doar vizita '' mai ales ca te duci la reprezentanta Link spre comentariu
xragon Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 vizita?? da cred ca nu ma duc la muzeul opel ci la un service nu? Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 mergi la un atelier depanare radio tv sau service si intreaba ce e ''vizita'' sau poate nu ai auzit de asa ceva Link spre comentariu
xragon Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 am auzit dar este parca prea absurda situatia doar sa vad fata lu' ala imi cere 40 de ron + piesa care e tot cam 40 +manopera 10 =90 ron ~100ron doar pentru un amarat de BUTON? Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 reparal tu si e mai ieftin Link spre comentariu
xragon Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 sincer m-as baga dar imi este frica ca nu am experienta pe masini Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 daca stii ca e defect scoatel de pe masina fa comanda de altul nou si monteazal in bord ,simplu Link spre comentariu
xragon Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 si apoi ce am rezolvat din un buton de ~50 de ron cumpar alt cd-player acelasi model de 12 milioane??? Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 nu ma refeream la tot casetofonul ci doar la encoderul defect Link spre comentariu
alfabit Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 sincer m-as baga dar imi este frica ca nu am experienta pe masiniNu-ti mai face prietene atitea probleme, e decit un amarit de encoder, ca montaj - demontaj mecanic e exact ca un " putometru ", cauti unul la fel ( cu tot atitea pozitii pe tura ), si il schimbi...Gasesti aproape toate felurile acolo unde am dat link.Tu stii ce are encoderul acela inauntru ? 2 switch-uri, da exact 2 switch-uri, care dau cite un impuls fiecare la fiecare prag pe care il simti cind il invirti, si sint doua ca microprocesorul care il citeste sa stie sensul in care il invirti dupa cum vin impulsurile, care vine primul si care al doilea se sesizeaza sensul rotatiei...Se poate si masura, un pin comun pe fiecare switch, si inca doi pini independeti pe fiecare switch separat... Adica sa faci un potentiometru trebuie tehnologie nene, aici au rezolvat-o cu 2 switch-uri, noroc cu microprocesoarele astea, fac ele tot ce trebuie mai bine si mai ieftin.Totusi sintem pe un forum de electronisti, ne facem probleme ca nu putem repara un rcd auto ?? Mergem la reprezentanta Opel pentru un RCD ? Sa fim seriosi ...Facem de risul lu` Gica - manivela breasla electronistilor, si asta nu e voie ! Link spre comentariu
xragon Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 da adevarat , dar eu nu am experienta dumneavoastra in domeniu sunt in clasa 10-a Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 nu ai experienta dar am vazut ca pe alte pagini dai sfaturi'' asa ca dute la reprezentanta si baga 120 ron si problema e rezolvata Link spre comentariu
xragon Postat Mai 20, 2013 Autor Partajează Postat Mai 20, 2013 nu ma lasa inima.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum