Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Casetofonul face figuri

xragon

Postări Recomandate

nu cred ca o s a afli pe forrum pretul ,pt depanare pe langa pretul componentei inlocuite se adauga si manopera care difera de la un atelier '' la altul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

19

• leo 17

11

• BUGHIU

3

• alfabit

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca ma duc la reprezentanta opel ca de acolo cand am luat masina am luat si radioul , poate sa mil schimbe , daca ar fi asa ar trebui sa ma astept la vreo 30-40 ron?

Link spre comentariu

am auzit dar este parca prea absurda situatia doar sa vad fata lu' ala imi cere 40 de ron + piesa care e tot cam 40 +manopera 10 =90 ron ~100ron doar pentru un amarat de BUTON?

Link spre comentariu

sincer m-as baga dar imi este frica ca nu am experienta pe masini

Nu-ti mai face prietene atitea probleme, e decit un amarit de encoder, ca montaj - demontaj mecanic e exact ca un " putometru ", cauti unul la fel ( cu tot atitea pozitii pe tura ), si il schimbi...Gasesti aproape toate felurile acolo unde am dat link.Tu stii ce are encoderul acela inauntru ? 2 switch-uri, da exact 2 switch-uri, care dau cite un impuls fiecare la fiecare prag pe care il simti cind il invirti, si sint doua ca microprocesorul care il citeste sa stie sensul in care il invirti dupa cum vin impulsurile, care vine primul si care al doilea se sesizeaza sensul rotatiei...Se poate si masura, un pin comun pe fiecare switch, si inca doi pini independeti pe fiecare switch separat... Adica sa faci un potentiometru trebuie tehnologie nene, aici au rezolvat-o cu 2 switch-uri, noroc cu microprocesoarele astea, fac ele tot ce trebuie mai bine si mai ieftin.Totusi sintem pe un forum de electronisti, ne facem probleme ca nu putem repara un rcd auto ?? Mergem la reprezentanta Opel pentru un RCD ? Sa fim seriosi ...Facem de risul lu` Gica - manivela breasla electronistilor, si asta nu e voie ! :jytuiyu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări