xragon Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Buna ziua! Am un casetofon VDO CDR 2005 si cam face figuri la butonul de volum , cand o ia cand nu ce sa fac? Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 daca ai cu ce sa l schimbi e ok ,daca nu incearca sa l cureti cu alcool industrial Link spre comentariu
xragon Postat Mai 18, 2013 Autor Partajează Postat Mai 18, 2013 doamne fereste nu...ma gandeam daca trebuie schimbat potentiometru dar acela este special numai pentru casetofonul asta si pe langa volum are si on/off prin apasare.. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Acela TREBUIE schimbat cu altul identic ca forma fizica!! Nu se poate sterge cu nimic,este digital, ceva de genul celui din atas: Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 nu ai specificat ce fel de potentiometru e,daca se poate cu o poza sa fii mai explicit Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 cand o ia, cand nu! ce sa fac?Du-te la „doctor” cu el!Se duce un tip la doctor şi zice:- Domnule doctor, eu sunt dezechilibrat sexual !- Lasă că pun io diagnosticul, că d-aia sunt doctor. Tu spune-mi numai simptomele!- Păi e simplu domnule doctor! Când mi se scoală... cad pe spate! Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Nu se poate sterge cu nimic,este digitalAtunci şterge-l cu degetul (deştu') arătător.Cum dracu' ne-am adunat aici numai ăştia deştepţii? Eu ştiu aşa: - dacă nu mă pricep, nu mă bag! - nu se punctează numărul de răspunsuri pe forum, ci doar inteligenţa răspunsului! Link spre comentariu
xragon Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 o sa pun azi un video Link spre comentariu
xragon Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 Acesta ese videoclipul! editarile videoclipului o sa apara in timp scurt , Link spre comentariu
alfabit Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 doamne fereste nu...ma gandeam daca trebuie schimbat potentiometru dar acela este special numai pentru casetofonul asta si pe langa volum are si on/off prin apasare..Din pacate ala nici nu e potentiometru, e un encoder... Se gasesc functie de nr de pozitii / nr de implsuri ( 15, 20, etc ) si cu switch... de exemplu un link : http://www.adelaida.ro/encoder-11mm-ori ... 11b09.html Link spre comentariu
xragon Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 Pai si ce sa fac doar ati vazut videoclipul. Link spre comentariu
xragon Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 si daca ma duc la reprezentanta cu el ce imi face? Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 o sa ti schimbe ''potentiometrul '' Link spre comentariu
xragon Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 am invatat mine....acela este un encoder dar stiti la cat m-ar ajunge? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum