Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Documentatie placi centrale termice

Postări Recomandate

Salut colegi,Propun un topic de documentatie pentru centrale termice, in principal placile electronice.Dupa cum cei ce lucreaza de mai mult timp in domeniu stiu ca documentatia e foarte greu de gasit mai ales ca piata e invadata de copii dupa marcile brand care nu au nici o letcaie de document.Intrucat sunt si eu in cautare de documentatii, voi pune parcurs link-uri.Multumesc, astept raspunsurile dumneavoastra :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mastodontu

4

• gabiunu

3

• Relav

1

• PINTI

1

Top autori în acest subiect

In afara de manualul de utilizare si instalare, nu o sa gasesti prea multe informatii. Restul, sunt oarecum protejate si nu sunt multi care sa-si riste locul de munca aruncand cu documente muncite de altii. Mai bine intrebi de ce ai nevoie si sunt sigur ca se mai gaseste cate ceva. Singura componenta pe care ai voie sa o schimbi la o placa electronica, asta daca esti autorizat, este siguranta de pe alimentare. :da

Link spre comentariu

Singura componenta pe care ai voie sa o schimbi la o placa electronica, asta daca esti autorizat, este siguranta de pe alimentare. :da

Haideti sa nu fimi mai catolici decat Papa. Daca te sti la electronica nu-i mare lucru sa schimbi un tranzistor, un tiristor, o rezistenta, etc. Si ai salvat 400-500lei. Inca nu am ajuns la stadiul la care la 5-6 ani sa schimbam centrala.
Link spre comentariu

Daca mai citesti inca o data o sa intelegi! Cere si ti se va da! Ce rost are sa imprastii informatii aiurea care or sa fie intelese de putini? Explicatii suplimentare oricum sunt necesare. Si se pot face economii nu de 400-500 ci chiar de 1000-1200. :101 Si, sa va mai dau de gandit: un contact imperfect la un releu, lipitura rece(lipitura naspa, pe intelesul unora), poate conduce la un incendiu... asa ca trebuie sa va asumati riscurile si sa nu spuneti ca nu ati stiut.

Link spre comentariu

domnilor, topicul este dedicat documentatiei IN GENERAL, asta inseamna ca daca dumneata x doresti sa ne impartasesti si noua cate ceva, iti multumim din suflet si multa sanatate.

Link spre comentariu

Am ceva informatii, dar nu stiu daca se potrivesc cu tipurile de centrala din zona dumneavoastra, Bangladesh.

Probabil nici tipul de gaz nu prea corespunde cu ce avem noi. Daca doriti doar fotografii la o placa defecta, sa stiti ca nu este ilegal.

Nu interpreta gresit colegule @Mastodont, zi macar ce tip de centrala ai acasa, sau macar daca ai o slabiciune pentru un anumit model de centrala termica.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări