Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare PIC

Vizitator noxa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

3

• Rabulea Sergiu

1

Top autori în acest subiect

Iti dai seama ca intrebarea ta e prea ambigua ca sa ti se poata raspunde cum trebuie, nu? :nas: Raspunsul la intrebare asa cum ai pus-o tu e da si nu. Sau depinde. Sau sigur. Sau in nici un caz. Toate sunt, probabil, adevarate, in functie de "combinatia" la care se gandeste fiecare "raspunzator".Asa ca cel mai bine detaliezi putin.

Link spre comentariu
Vizitator noxa

folosesc un senzor cu ultrasunete,unul pt detectia culorii si un servomotor pe un 16f1936 si imi da conflict in mikroc spunandu-mi ca folosesc aceeasi functie si m-am gandit ca pentru rezolvarea problemei este adaugarea unui alt pic .

Link spre comentariu

Poti posta eroarea? Ca de-aia se definesc functiile sa fie folosite de mai multe ori. Incerci cumva sa dai acelasi nume pentru 2 functii.

Link spre comentariu
Vizitator noxa

Nu incerc sa dau aceleasi nume pentru 2 functii .Nu mai am eroarea dar asta spunea .Cum se pot lega 2 pic-uri sa functioneze simultan ?Pot face ceva cu intreruperile si daca da,cum ?multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator noxa

vreau sa programez cele 2 pic-uri individual ,ca sa pot scapa de eroarea aia ,iar cel de-al doilea sa functioneze doar cand vreau eu adica doar pentru servomotor .multumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări