Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator Auto Macbook A1181

MciSar

Postări Recomandate

Salut tuturor!Am avut un alimentator Auto/Avion Apple Model A1214, spun ca am avut pt ca am facut un rau de bine sa il imprumut unui un coleg, iar acel coleg a cuplat la sursa de 24V pe camion.Acum ce as vrea este ca as vrea sa tai cablul si sa cuplez la un conector auto ce se gaseste in comert, ideea principala este ca eu pe masina am intre 12-14V, daca leg cablul direct la conectorul priza auto mii ca ard ceva placa de baza, ce as putea face ca sa pot stabiliza in vreun fel cei 12-14v sa ii aduc la un 12V constant si sa am siguranta ca imi functioneaza alimentatorul.Vazusem alte alimentatoare Auto ca au o "lesinata" de siguranta si in rest nimic, credeti ca daca as "lega" direct...fac "buba"?

post-67425-139829628438_thumb.jpg

post-67425-139829628467_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MciSar

3

• Dr.L

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da, asa e cu chestiile capsulate...Aparent nu are electronica in prima parte a adaptorului.Ai un aparat de masura, sa vezi continuuitatea? Adica unde si daca ajung +ul si -ul.Daca nu are electronica nicaieri, atunci are o siguranta inseriata cu unul din fire si un varistor in paralel cu iesirea (sa protejeze aparatul de supratensiuni).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări