lulu07 Postat August 9, 2006 Partajează Postat August 9, 2006 am acest port si nu reusesc sa-l fac util.am WINDOWS XP PROFESSIONALPonyProg2000am intrat la propietati PonyProg si am observat ca nu figureaza Wxp-ultrebui instalat vreun draiver?vreo sugestie ce setari trebui sa-i fac? :prayer: :prayer: :prayer: Link spre comentariu
Craciun Postat August 10, 2006 Partajează Postat August 10, 2006 Ai postat de 2 ori si daca citeai un pic mai jos gaseai un alt topic care trata aceasi problema. :smt033 Link spre comentariu
Craciun Postat August 10, 2006 Partajează Postat August 10, 2006 Foloseste Icprog si setezi WinAPI , comul, si delay = 4. Link spre comentariu
lulu07 Postat August 10, 2006 Autor Partajează Postat August 10, 2006 scuze, poti curata celalalt topic. pt. al-2-lea am zis sa scriu mai la obiectmersi de informatii, va tin la curent. Link spre comentariu
lulu07 Postat August 10, 2006 Autor Partajează Postat August 10, 2006 Foloseste Icprog si setezi WinAPI , comul, si delay = 4.am facut setarile "ca la carte" dupa prospect(idem adelaida), dar nu functioneaza.stau aprinse ambele leduri(rosu si verde).e normal? Link spre comentariu
Craciun Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 Scrie ceva in buffer si transfera in memorie , apoi citeste memoria si vezi daca a scris corect. LED-urile ar trebui sa fie unul pe alimentare si unul pe CLK, si cel rosu trebuie sa stea aprins cat e alimentat iar cel verde cand scrii sau citesti din memorie. Link spre comentariu
lulu07 Postat August 11, 2006 Autor Partajează Postat August 11, 2006 LED-urile ar trebui sa fie unul pe alimentare si unul pe CLK, si cel rosu trebuie sa stea aprins cat e alimentat iar cel verde cand scrii sau citesti din memorie.ledurile stau aprinse permanent, fara sa "misc" ceva. la scris sau citit i-mi da eroare:Bus ocupat sau eroare hardware (-11)daca incerc sa citesc un 24c.. trebui sa deschid alt bus(sde,sda,pic12micro....) si revin pe setare 24c.. ca sa vad ce contine memoria.de ce? Link spre comentariu
Craciun Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 Daca ai schema la interfata posteaz-o. Eu am ADPICV01 de la adelaida si acolo asa sunt montate LEd-urile. Dupa mesaj psoibil sa fie defecta interfata. Link spre comentariu
lulu07 Postat August 11, 2006 Autor Partajează Postat August 11, 2006 http://www.adelaida.ro/pub/Docs/AD_MEM01.pdf c.i. "creieru" este sters(intentionat). nu stiu de unde as putea procura schema. am luat acest port(nu a fost alimentata sau "atinsa" placa) de la cineva care nu stia sa-l foloseasca si dupa spusele lui nu l-a folosit niciodata. pt. 24c.. foloseste un chit de pe net. mie i-mi trebui pt. sde2506. p.s. si mi ciuda ca nu-l pot folosi. i-am dat 100ron anu trecut si nu vreau sa cred ca i-am degeaba :smt005 Link spre comentariu
Craciun Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 Verifica si tu trz. din schema, vezi la alimentare daca iti da 5V din stabilizator, iar integratul banuiesc ca e un ULN. Important este daca integratul comanda baza unuia din trz. sau daca are vreo iesire ce merge direct la pinii soclurilor. Da o scriere cu ICprog si verifica cu voltmetru iesirile din integrat catre baza unui trz.(cred ca la LED verde) sau daca ai iesiri direct spre soclurile memoriilor , si ar trebui sa vezi ori impulsuri (iesirea c.i. pe CLK) sau 5V daca comanda direct vreun pin de scriere in memorii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum