Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

progamare ad-memo01. AJUTOR

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

LED-urile ar trebui sa fie unul pe alimentare si unul pe CLK, si cel rosu trebuie sa stea aprins cat e alimentat iar cel verde cand scrii sau citesti din memorie.

ledurile stau aprinse permanent, fara sa "misc" ceva. la scris sau citit i-mi da eroare:Bus ocupat sau eroare hardware (-11)

daca incerc sa citesc un 24c.. trebui sa deschid alt bus(sde,sda,pic12micro....) si revin pe setare 24c.. ca sa vad ce contine memoria.de ce?

Link spre comentariu

http://www.adelaida.ro/pub/Docs/AD_MEM01.pdf

c.i. "creieru" este sters(intentionat). nu stiu de unde as putea procura schema.

am luat acest port(nu a fost alimentata sau "atinsa" placa) de la cineva care nu stia sa-l foloseasca si dupa spusele lui nu l-a folosit niciodata. pt. 24c.. foloseste un chit de pe net. mie i-mi trebui pt. sde2506.

p.s.

si mi ciuda ca nu-l pot folosi. i-am dat 100ron anu trecut si nu vreau sa cred ca i-am degeaba :smt005

Link spre comentariu

Verifica si tu trz. din schema, vezi la alimentare daca iti da 5V din stabilizator, iar integratul banuiesc ca e un ULN. Important este daca integratul comanda baza unuia din trz. sau daca are vreo iesire ce merge direct la pinii soclurilor. Da o scriere cu ICprog si verifica cu voltmetru iesirile din integrat catre baza unui trz.(cred ca la LED verde) sau daca ai iesiri direct spre soclurile memoriilor , si ar trebui sa vezi ori impulsuri (iesirea c.i. pe CLK) sau 5V daca comanda direct vreun pin de scriere in memorii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări