Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare...

cristian_98

Postări Recomandate

Am o intrebare la voi....Mi-am achizitionat un Dell Optiplex 745 cu urmatoarele specificatiiȘProcesor Intel Dual Core 3 Ghz, Placa video 256mb, 1 Gb DDR2, HDD 40Gb.Am pus windows 7 pe el, functioneaza impecabil, dar daca vreau sa joc ceva...nu pot apasa 2 sageti dintr-o data, adica daca apas sageata inainte si in acelasi timp si pe cea din stanga sau dreapta, functioneaza doar ultima care a fost apasata...Care ar fi problema? Tastatura pe alt PC e in regula...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• cristian_98

2

Top autori în acest subiect

Buna ziua ! Am si eu o mica intrebare pe ce port este aceasta tastatura,adica este pe ps2 sau pe usb ????Daca este pe ps2 tastatura,atunci incercati si cu o tastatura pe usb,daca este tastatura pe usb,atunci incercati si cu o tastatura ps2 . Pentru ca eu cred ca ori are ceva tastatura la mufa respectiva ori are ceva pc-ul la mufa unde intra mufa de la tastatura . :da Succes !!!

Link spre comentariu

PC-ul nu are Slot PS2, nici pentru mouse nici pentru tastatura.Mouse-ul si tastatura sun ps2 dar am cumparat un adaptor din ps2 in usb, mouse-ul si tastatura intr-un singur usb.

Link spre comentariu

Eu asi zice sa incercati cu o tastatura direct care este pe usb fara adaptoare fara nimic .......pentru ca sa-r putea sa fie chiar de la adaptor .Adica deocamdata sa nu cumparati tastatura sa va duceti pe la vecinii dvs care are pc-uri si care are si o tastatura pe usb si sa i-o cereti pentru 5-10 min......sa vedeti cum merge la pc-ul dvs .Succes !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări