Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mouse pad-ul nu mai functioneaza

andrei_vasile

Postări Recomandate

salutam un laptop gateway nv52 la care de la o vreme mousul incorporat nu mai functioneaza, la inceput functiona sporadic, adica dupa cateva restarturi isi revenea.cand nu functioneaza, nu mai merge nici butonul de dezactiare a mousului.am crezut ca este problema soft, dar tind sa cred ca este ceva hardware.aveti idee se se fi putut defecta?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andrei_vasile

2

• FLORIN IORDACHE

1

• Matrixu

1

Top autori în acest subiect

daca ai desfacut vreodata lapropul pentru curatare, este posibil ca panglica sa nu fie bine introdusa in mufa de conectare si de aceea sa nu poti nici dezactiva mouse-pad-ul, deoarece mouse-pad-ul si butonul de activare/dezactivare a lui, sunt pe acelasi modul si sunt conectate prin aceeasi panglica la placa de baza. Posibil defectul de acolo.Stima

Link spre comentariu

pamblica este conectata bine, la ea m-am gandit si eu prina data.cand functiona, in device manager apreau ambii mousi: si cel pe usb si mouse-pad-ulacum nu mai apare mouse-pad-ul, e ca si cum ar fi scos, deconectat.o mai fi vre-o sansa sa il repar, sau sa il las sa nu il stric ma tare? :)Muktumesc!

Link spre comentariu

Buna seara ! Ce sistem de operare folositi si de cat timp este instalat acest sistem de operare ???Eu unul cred ca este virusat sistemul de operare,apropo ce antivirus folositi ??Astept !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări