adrian98 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 salut,am un cablu cat 5 de 6m gri si cineva mi-a luat 20 de m negru(eu i-am specificat gri),vreau sa il leg de cel gri,ce as putea sa ii fac celui gri(arata urat negru cu gri),as putea sa il dau cu banda izolatoare nearga? Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Scrie romaneste ce vrei sa faci cu primul cablu. Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 Scrie romaneste ce vrei sa faci cu primul cablu.nu scrie romaneste? am spus ca vreau sa il leg de ala negru Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 ce as putea sa ii fac celui gri(arata urat negru cu gri),as putea sa il dau cu banda izolatoare nearga?Şi vă imaginaţi că "îmbălsămat" cu bandă izolatoare va arăta mai frumos ?!! Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Eu zic sa folosesti niste varnis termocontractibil ca sa izolezi lipitura dintre cele doua fire, in felul asta va arata ceva mai bine.Conteaza atat de mult aspectul sau culoarea ? oricum nu iese mai bine cu banda izolatoare, va arata foarte carpit iar in timp se desface si devine lipicios cablul. Link spre comentariu
salsa Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Ti-am urmarit foiletonul cu cablul si am inteles ca ai 6 m de utp si ai nevoie de 25 de m. Nu puteai sa cumperi 25 de m? Iti trebuie cumva la roverul subacvatic? Crezi ca o sa mearga cu un cablu inadit? Link spre comentariu
costinium6 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 e mai simplu sa il vopsesti in culoarea dorita pe tot, cu albastru de ex. Link spre comentariu
Vizitator Schottky Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Cauta cablu gata mufat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum