Vizitator Supergirl0707 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema. Am un tractor U 445 DT din 1984, cutia de viteze este cu o singura maneta, iar problema cu care ma confrunt este ca nu mai intra in treptele 5 si 6, in a 5-a intra greu, iar in a 6-a o data la circa 10 incercări. Am demontat capacul cu maneta schimbator si in momentul in care am miscatcu un levier fiecare pinion, am constatat ca pinionul din partea din fata de pe axul cu sincroanele are joc foarte mare (sau poate axul cu totul are joc!) Intrebarile mele sunt: Pinionul are rulment sau bucșa de bronz? Axul cu pinioanele respective, ce fel de rulment are in partea din fata, ce serie are rulmentul! In asteptarea unui raspuns cat mai prompt din partea dvs., va multumesc! Toate cele bune! Link spre comentariu
Adierea Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Axul de jos daca are joc mare este posibil sa fie desfiletata piulita axului care este inspre anbreaj sau siguranta rulmentului a esit .rulmenti sant cu bile sferice si canal pentru siguranta pe exteriorAm cartea tehnica spune ce te intereseaza si iti spun . Link spre comentariu
Vizitator Supergirl0707 Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Axul de jos daca are joc mare este posibil sa fie desfiletata piulita axului care este inspre anbreaj sau siguranta rulmentului a esit .rulmenti sant cu bile sferice si canal pentru siguranta pe exteriorAm cartea tehnica spune ce te intereseaza si iti spun .Multumesc pentru raspuns! Mi-ar fi de mare folos daca mi-ai trimite un pdf sau o imagine scanata a cutiei de viteze din cartea tehnica. Am gasit-o pe un site, dar nu este clara si in plus n-o pot downloada! Mii de multumiri! Toate cele bune! Link spre comentariu
Vizitator Supergirl0707 Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Axul de jos daca are joc mare este posibil sa fie desfiletata piulita axului care este inspre anbreaj sau siguranta rulmentului a esit .rulmenti sant cu bile sferice si canal pentru siguranta pe exteriorAm cartea tehnica spune ce te intereseaza si iti spun .Multumesc pentru raspuns! Mi-ar fi de mare folos daca mi-ai trimite un pdf sau o imagine scanata a cutiei de viteze din cartea tehnica. Am gasit-o pe un site, dar nu este clara si in plus n-o pot downloada! L amine, pinionul pe ax are joc foarte mare. Mă intereseaza pinionul din partea din fata de pe axul respectiv: Are bucsa de bronz, rulment cu ace sau e fier pe fier? Mii de multumiri! Toate cele bune! Link spre comentariu
Adierea Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 fisierul este prea mare .dami o adresa de mail unde sal trimit Link spre comentariu
Vizitator Supergirl0707 Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 fisierul este prea mare .dami o adresa de mail unde sal trimit Puteti trimite fisierul pe adresa de mail: [email protected] Multumesc mult! Link spre comentariu
Adierea Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Am trimis pozele din carte Daca ai intrebari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum