Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Furtun gaze carter / heater pipe

Aurelian6n2

Postări Recomandate

Salut, am un vw polo 6n2 la care mi s-a rupt furtunul pt. recircularea cazelor de carter. Dupa lungi cautari am gasit la dezmembrari acel furtun dar este cu "heater pipe" adica acea rezistenta care se incalzeste iarna si nu lasa sa se formeze dop de gheata.Vreau sa fac functional acest heater pipe (ca la mine nu era montat asa ceva) si rugamintea mea este daca stie cineva sa-mi spuna unde vin legaturile electrice in cazul motorului 1.4 16v AUA, ECU Marelli 4LV. Daca este si o schema ar fi perfect. Nu vreau improvizatii, poate are cineva ELSA sau ETKA.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Aurelian6n2

2

• alfabit

1

• Matrixu

1

Top autori în acest subiect

Din moment ce masina ta nu a fost prevazuta cu asa ceva pana acum, s-ar putea nici sa nu ai unde sa conectezi acea rezistenta. Mai bine las-o asa anulata. Asta e parerea mea.Stima

Link spre comentariu

... Nu vreau improvizatii, poate are cineva ELSA sau ETKA....

Gasesti si ELSA si ETKA pe torente ( ca sa nu stai sa down o saptamina ! ), ia-le ca sint bune, poate mai ai nevoie si altadata.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări