Aurelian6n2 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Salut, am un vw polo 6n2 la care mi s-a rupt furtunul pt. recircularea cazelor de carter. Dupa lungi cautari am gasit la dezmembrari acel furtun dar este cu "heater pipe" adica acea rezistenta care se incalzeste iarna si nu lasa sa se formeze dop de gheata.Vreau sa fac functional acest heater pipe (ca la mine nu era montat asa ceva) si rugamintea mea este daca stie cineva sa-mi spuna unde vin legaturile electrice in cazul motorului 1.4 16v AUA, ECU Marelli 4LV. Daca este si o schema ar fi perfect. Nu vreau improvizatii, poate are cineva ELSA sau ETKA.Multumesc. Link spre comentariu
Matrixu Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Din moment ce masina ta nu a fost prevazuta cu asa ceva pana acum, s-ar putea nici sa nu ai unde sa conectezi acea rezistenta. Mai bine las-o asa anulata. Asta e parerea mea.Stima Link spre comentariu
alfabit Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 ... Nu vreau improvizatii, poate are cineva ELSA sau ETKA....Gasesti si ELSA si ETKA pe torente ( ca sa nu stai sa down o saptamina ! ), ia-le ca sint bune, poate mai ai nevoie si altadata. Link spre comentariu
Aurelian6n2 Postat Mai 30, 2013 Autor Partajează Postat Mai 30, 2013 ...mda, trebuie sa fac ceva curatenie pe hard ca nu prea mai am loc, iar astea au cam 20 Gb fiecare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum