yonni Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Buna, detin urmatorul modul, RJBX0090BB http://obrazki.elektroda.net/93_1269629686.jpg ,care este echipat cu final RSN 35H1m .Intrebare mea este daca pot face un amplificator din el m si daca da . CUM ?Stima Link spre comentariu
gabiferaru Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 In primul rand trebuie sa-i identifici bornele la care se poate alimenta, intrarile audio si iesirile aferente. Dupa datele de catalog ale integratului ii faci sau ii procuri o sursa de alimentare corespunzatoare si, in mare, e gata amplificatorul. Ii cumperi sau ii faci o carcasa, ii pui un potentiometru de volum sau chiar si un corector de ton si alte accesorii dupa gust... Link spre comentariu
yonni Postat Mai 16, 2013 Autor Partajează Postat Mai 16, 2013 In primul rand trebuie sa-i identifici bornele la care se poate alimenta, intrarile audio si iesirile aferente. Dupa datele de catalog ale integratului ii faci sau ii procuri o sursa de alimentare corespunzatoare si, in mare, e gata amplificatorul. Ii cumperi sau ii faci o carcasa, ii pui un potentiometru de volum sau chiar si un corector de ton si alte accesorii dupa gust...pai tocmai asta am spus , daca este cineva sa ma ajute sa imi spuna unde vine lipita alimentarea , calti volti trebuie , si unde vine line in .Stima Link spre comentariu
franzm Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 În mare e totul înscriptionat pe cablaj.Mai bine ar fi sa-l vindeti si sa construiti ceva clasic. Sunt multi care cauta disperati acel integrat ca sa-si repare amplificatoarele. Sansele sa ajungeti cândva în aceeasi situatie (daca-l transformati în produs finit) este destul de mare. Link spre comentariu
yonni Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 chiar nu stie unde sa pun bornele de alimetare si cu cati volti se alimenteaza ? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Pune poze clare si detaliate cu montajul. Link spre comentariu
yonni Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 Pune poze clare si detaliate cu montajul. Link spre comentariu
yonni Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 Pune poze clare si detaliate cu montajul. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Probabil ca poti injecta semnal audio in mufa albastra folosind contactele de la LCH, RCH si A.GND.Din cate imi dau seama exista deja puntea redresoare si condensatorul/condensatoarele de filtraj si probabil poti pune tensiunea din secundarul unui transformator pe cele doua contactel AC ale celeilalte mufe albastre. Pune o poza si cu spatele pentru ca nu-mi dau seama daca sursa e simetrica sau simpla.Iesirea pentru boxe e pe mufele "speaker out".Am totusi indoieli ca vei face modulul sa functioneze. Link spre comentariu
yonni Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 Probabil ca poti injecta semnal audio in mufa albastra folosind contactele de la LCH, RCH si A.GND. Din cate imi dau seama exista deja puntea redresoare si condensatorul/condensatoarele de filtraj si probabil poti pune tensiunea din secundarul unui transformator pe cele doua contactel AC ale celeilalte mufe albastre. Pune o poza si cu spatele pentru ca nu-mi dau seama daca sursa e simetrica sau simpla. Iesirea pentru boxe e pe mufele "speaker out". Am totusi indoieli ca vei face modulul sa functioneze. Link spre comentariu
yonni Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 am vazut pe youtube cum cineva a facut acest lucru,, numai ca schema e un pic diferita de a mea, si nu imi dau seama cum a facut. eu vreau sa fiu sigur unde leg alimentarea sa nu cumva sa ard finalul :( uite un link cu videoul :http://youtu.be/UWEIZiK29ZU?t=1m29s Link spre comentariu
gabiferaru Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Mda, uita ce am spus mai sus despre contactele AC.Modulul are sursa simetrica, deci ai nevoie de un transformator corespunzator (cu doua tensiuni alternative). Alimentarea se face pe firele negre de langa releul albastru. Link spre comentariu
yonni Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 Mda, uita ce am spus mai sus despre contactele AC.Modulul are sursa simetrica, deci ai nevoie de un transformator corespunzator (cu doua tensiuni alternative). Alimentarea se face pe firele negre de langa releul albastru.si cam ce voltaj sa aiba trafu ? si daca intelegi ce scrie pe aici despre voltajul acela ? (http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1623144.html)modulul este exact ca al meu Link spre comentariu
gabiferaru Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Foloseste si tu google translate: http://translate.google.ro/translate?sl ... 23144.html Link spre comentariu
yonni Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 Foloseste si tu google translate: http://translate.google.ro/translate?sl ... 23144.htmlcu google tranlate m-am uitat si eu dar nu am inteles mai nimik :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum