player4 Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Daca tot s-a facut putin off topic zic si eu cateva frazeTreaba cu China eu am inteles-o in felul urmator: firmele mari ca IBM, HP, JBL, Jamo etc. au fabricile acolo, nu chinezii produc acele marfuri ci firmele mari produc acele marfuri in China deoarece mana de lucru si taxele pe care statul chinez le incaseaza sunt foarte atractive pentru aceste firmeDeci in concluzie muncitorul chinez lucreaza intr-o fabrica care apartine unor firme mari americane, europene etc. si produce acea marfa evident sub patentul acestor firmeSa nu uitam totusi ca R.P.C. este un stat comunist, motiv pt. care modalitatea in care aceste firme din state democratice ar putea efectiv detine (in sensul de a avea proprietatea) fabrici in China, este verosimila... ...cel putin pt. mine! Link spre comentariu
VTP Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 In parte, ce spune maxente, poate fi adevarat, doar ca vesticii, chiar daca supervizeaza productia, lacomia pierde omenia: au coborat standardele de calitate la ceea ce putea iesi pe portile fabricii cu muncitori slab pregatiti!!!!Un aparat din anii '70 inca functioneaza in parametri f.apropiati de cei initiali, un aparat din anii '90, cu mare greutate isi mai pastreaza parametrii initiali dupa cativa ani!De altfel, nici firmele vestice nu mai sunt ce au fost .......................... !!! Link spre comentariu
Catalin C. Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Fabricile sunt ale micului popor chinez. In cazul produselor scumpe si de calitate, vesticii vin intr-adevar cu proiectul. In rest doar aleg din ce se fabrica acolo produsele care sa fie branduite cu numele lor.Eu personal nu am nimic cu produsele chinezesti. Dar boxele recomandate mai devreme chiar sunt pocnitori, nu canta nici daca le dai cu smirna.Daca vrei neaparat chestii noi, sunt cateva firme mici care distribuie scule de la brand-uri cu traditie care s-ar putea sa se incadreze in bugetul tau. Incearca sa-i contactezi, mergi in show-room si fa o auditie.Daca nu, iti recomand serios piata sh. Cu 1500-2000 lei iti iei boxe cum cei de la jamo sau heco nu vor mai produce niciodata. Numai nu te grabi sa cumperi primele scule care-ti pica cu tronc. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Cea mai importanta facilitate pe care o ofera statul chinez este subventionarea energiei electrice.Faptul ca multinationalele sunt conduse de economisti este alta mare problema.Dupa parerea mea economistul este inamicul inginerului.Niciodata nu se va tine cont de sfatul unui inginer fiindca intotdeauna se va gasi unul care va asculta de economist.Da' de JAMO S 718 ce parere aveti?Toate cele bune, Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 salam se aude la fel in toate difuzoarele Link spre comentariu
papanoiu Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Sa nu o luati ca pe o reclama, dar eu sfatuiesc pe cei care doresc boxe (incinte acustice) de calitate la pretul dorit de ei sa apeleze cu incredere la doua persoane de pe aici care se ocupa cu proiectarea si realizarea incintelor acustice la un nivel inalt atat estetic cat si functional si care presupun ca le-ar oferi ceva ce in comert ar fi costat cu mult mai mult la aceleasi performante audio.Succes. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Trist este ca unele produse ieftine ar putea suna mult mai bine daca difuzoarele ar fi folosite corect.Si mai trist este ca exista si alte exemple care au in componenta difuzoare scumpe, care si ele sunt folosite prost.Asa e cand producatorul se zgarceste la un filtru/proiectare mai buna care ar costa doar cativa euro in plus pe bucata. Sau in alte cazuri acela e nivelul.Un exemplu: viewtopic.php?f=4&t=130221&hilit=jamo&start=45Nu e vorba de nici un muncitor neinstruit sau controlul calitatii. Multe dintre sculele ieftine sunt proaste din proiectare, iar cele bune sunt prea scumpe pt cat ofera. Pana la urma si proiectarea are o parte buna din pret.Ca norocul ca incet incet se ridica standardele, dar mai e de asteptat.Eu recomand intai ca fiecare sa isi stabileasca gusturile si apoi sa caute. Altfel inveti pe banii tai si schimbi vreo 3-4 perechi pana cand iti formezi o idee despre ceea ce vrei.Apoi poate cumpara de unde ii pofteste inima pt ca stie ce vrea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum