Master1ro Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Buna seara. Ce este acesta componenta electronica? http://imageshack.us/f/441/imagine0101.jpg Provine de la un monitor care nu se mai alimenteaza, iar acesta componenta era "afumata". Este cumva vreo siguranta, si daca da se poate pune si alt tip decat cea actuala? Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Este o siguranta fuzibila, pare sa fie de 2A.Defectul probabil e in alta parte, siguranta s-a ars doar ca o urmare a acestuia.Asa ca masoara la rece mai intai si vezi ce gasesti, daca pui alta siguranta probabil se va arde din nou. Link spre comentariu
Master1ro Postat Mai 16, 2013 Autor Partajează Postat Mai 16, 2013 Multumesc pentru raspuns, aveam o banuiala ca este vorba despre o siguranta, dar nu eram sigur.Monitorul mi s-a defectat de la un trasnet. Pot inlocui aceea siguranta cu una din sticla cu aceleasi valori? Din aceea dispun momentan. Mai intai incerc sa o inlocuiesc, iar daca se arde si aceasta iau la rand fiecare componenta in parte. Link spre comentariu
Master1ro Postat Mai 16, 2013 Autor Partajează Postat Mai 16, 2013 Am schimbat siguranta fuzibila, dar se pare ca tot nu am cei 720Vac care alimenteaza monitorul.. Trafurile le-am verificat, sunt in regula, am curent pe iesirea de 5.2V curent continuu, unde as putea cauta problema? Imagine cu integratul aici: http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... 0105n.jpg/ Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Care 720V sa alimenteze monitorul?Te referi cumva la tensiunea pe lampi?In afara de lampi merge? Link spre comentariu
Tita Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Daca se arde din nou :cry:inseamna ca o dioda este strapunsa! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum