Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme genius 5000

Postări Recomandate

Buna ziua. Am un sistem genius 5000, la care am gasit integratul PT2323-s ars(pocnit) - l-am inlocuit , am mai gasit un 78l09 ars si l-am inlocuit .L7809 care l-am pus se incalzeste foarte tare si repede.Daca dau volumul mic se aprin ledurile de la GAME si CD/MP3.Nu face on/off nimic.Ce ma sfatuiti sa mai verific.Multumesc si astept un raspuns.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Am avut un sistem asemanator al unui coleg, facea simptome cam la fel. Cauza era un controler SMD care schimba calea de sunet si alte functii. Pretul aluia trecea binisor de jumatate din pretul sistemului. Nu mai stiu seria controlerului, era o libarca cu 40 de pini din ce i-mi amintesc.

Link spre comentariu

1--

sonix sn8p2714sb ????unde as putea sa-l gasesc in romania?

integrat nou nu se poate cumpara din rsr la absolut nici un pret ...! integrat sh , cam da ... insa doar de la cineva de incredere si care a abandonat acest aparat din alte motive decit microprocesorul...!2--personal , eu as masura mai intii integratul pt2258 , intrucit probabilitatea de a se defecta acesta este foarte mare...!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări