Marius53 Postat Iunie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2013 Schema ar fi interesanta si ași fi mai mult decat recunoscator pentru ea.Nu ași vrea sa demolez aparatul,poate vom arata generatiilor urmatoare ca si pe aici s-a realizat cate ceva.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
pusttiu Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 http://www.99poze.ro/amplificator_electronica_va/ sper sa se inteleaca din poze cite ceva.... preu, final, traf iesire si alimentare. Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 E interesant, dar se vede cam greu - stiu ca nici pe hartie schemele astea nu arata prea grozav...imi reinnoiesc oferta de a face eu pozele intregi daca poti scana pe bucati care se intrepatrund...chiar si din 4 bucati...eventual si alte date ce mai sunt pe acolo - daca exista tot manualul de service.carageae(at)yahoo.com Link spre comentariu
Marius53 Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 Pana la urma din Femi n-au ramas decat transformatoarele si soclurile. Trafo de iesire e surprinzator de bun!.Un dublor la anodica (cam 440v) ,o schema clasica de final,cu negativare fixa.Nu am folosit sectiunea se 38v inseriata la original cu tensiunea anodica.Un preamplificator cu corector Baxandall si doua canale clean si drive,cu "tonalitati" de bright si crunch ,pentru a folosi comutatoarele de pe fata.A iesit binisor si suna chiar bine (pentru chitara,normal) Link spre comentariu
feri.visky Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 ... dar nu este de radioficare! Pentru asa ceva puterile erau mult mai mari si tensiunile/impedantele de linie deasemenea mai mari... Link spre comentariu
puriu Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 Este varianta pentru sonorizare. S-au facut si pentru radioficare in mediul rural (cu alt trafo de iesire). Link spre comentariu
deo Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Buna seara,oare detine cineva o schema cu rezolutie mai buna decat cea de aici?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Jhonny Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 https://we.tl/t-6NM3d3Dm8S Am scanat la rezolutie de 600dpi color dar schema pe hartie a fost folosita intens.Sper sa va fie de folos. Link spre comentariu
deo Postat Martie 27, 2023 Partajează Postat Martie 27, 2023 Dupa cum se vede t1,t2,t3 au filamentele alimentate in serie si negativarea la finale mai ciudata acolo a fost problema mai mare.Va multumesc foarte mult, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum