Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statie radioficare FEMI 40w

Marius53

Postări Recomandate

Schema ar fi interesanta si ași fi mai mult decat recunoscator pentru ea.Nu ași vrea sa demolez aparatul,poate vom arata generatiilor urmatoare ca si pe aici s-a realizat cate ceva.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marius53

6

• carageae

3

• zal

2

• feri.visky

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

E interesant, dar se vede cam greu - stiu ca nici pe hartie schemele astea nu arata prea grozav...imi reinnoiesc oferta de a face eu pozele intregi daca poti scana pe bucati care se intrepatrund...chiar si din 4 bucati...eventual si alte date ce mai sunt pe acolo - daca exista tot manualul de service.carageae(at)yahoo.com

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Pana la urma din Femi n-au ramas decat transformatoarele si soclurile. Trafo de iesire e surprinzator de bun!.Un dublor la anodica (cam 440v) ,o schema clasica de final,cu negativare fixa.Nu am folosit sectiunea se 38v inseriata la original cu tensiunea anodica.Un preamplificator cu corector Baxandall si doua canale clean si drive,cu "tonalitati" de bright si crunch ,pentru a folosi comutatoarele de pe fata.A iesit binisor si suna chiar bine (pentru chitara,normal)post-182860-0-21088000-1406997940_thumb.jpgpost-182860-0-68714200-1406997977_thumb.jpgpost-182860-0-46587100-1406998002_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări