Vizitator parallel Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Salut sunt nou si am o intrebare importanta(pt mn): Am un panou din ala vechi cu 4 sigurantze pe el scrie monofazic 500V 20A parca nu sunt sigur (nu pot verifica acm), ideea e ca am doar 2 sigurante si nu e din ala = doua(sunt pt prize) doua(sunt pt becuri-intrerupatoare) nu functioneaza si unele si altele acm intrebarea mea cum afecteaza chestia asta? Link spre comentariu
jokerul verde Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 sa afecteze...ce...? Link spre comentariu
Vizitator parallel Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 am cv in priza folosesc doar prizele Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Fii mai explicit.Adica tabloul are loc de 4 sigurante tu ai puse doar doua si merg prizele? Link spre comentariu
validae Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Probabil are si iluminatul si prizele legate pe doua sigurante. Celelalte doua or fi anulate/suntate.Ar trebui sa cheme un electrician sa-i refaca tabloul cu sigurante separate pentru prize si iluminat.Ar fi foarte buna si o siguranta diferentiala, macar de 0,3A daca nu de 30mA. Link spre comentariu
Vizitator parallel Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 da merg cu doua sigurante(doar atat am tre sa mai caut doua)am loc de 4 oriunde le-as muta sus jos stang dreapta merg si prizele si becurile, eu am nevoie doar de prize, poate sa-mi arda? am un frigider in priza! sau afecteaza puterea in vreun fel? Link spre comentariu
validae Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Nu-ti afecteaza puterea in niciun fel, dar daca se arde una din cauza unui scurtcircuit la fierul de calcat de exemplu, vei ramane si fara lumina, bajbaind in intuneric dupa siguranta. Roaga un electrician sa-ti separe circuitul de iluminat de cel de prize.Si pune sigurante automate serioase, Schneider sau Merlin-Gerin de exemplu, nu facaturi de 4 lei ca o sa-ti pice dupa un timp fara sa ai niciun defect.Pe iluminat pui de maxim 6-8A si pe prize 20A. Link spre comentariu
Vizitator parallel Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 ok ms mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum