bogdanovich Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Salut,Va rog sa-mi recomandati ceva programe de recuperare date sterse sa spunem din greseala de pe HDD de pe comp.Prostia care am facut-o nu e chiar atat de mare, aveam o partitie de pe HDD pe care imi salvam doar pozele.La un momendat mi-a trasnit prin cap sa trec pozele pe un HDD extern conectat pe USB, am zis eu ca e mai flexibila solutia asta si am sters tot ce era pe partitia de pe HDD de pe calc. Din pacate HDD extern mi-a crapat si acum incerc sa-mi rec datele de pe HDD de pe computer. Intre timp nu am mai scris nimic pe partitia respectiva si asta ma ajuta ff mult.Am instalat cateva programe de instalat date, aproape toate imi gasesc fisierele, le recuperez dar din pacate nu recupereaza structura de directoare.Problema e ca toate pozele le aveam sortate pe ani, in subdirectoare pe luni si tot asa. Acum ma trezesc cu un buluc de peste 10 000 de poze redenumite intr-un sg dir.As vrea un program care sa fie in stare sa-mi recupereze si structura de directoare!!!Multumesc frumos. Link spre comentariu
validae Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Sa fii multumit ca recuperezi datele si asa ,,la gramada" fiindca pot fi cazuri in care nu se recupereaza nici jumatate. Am patit-o personal tot cu poze sterse si nu am mai recuperat decat jumatate. Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 EASEUS Data Recovery. Dar fara licenta trebuie instalat pe o distributie BART_PE si rezolvat de acolo.BAFTA! Link spre comentariu
mastodontu Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 soft-ul cel mai bun cu care am lucrat cu succes este suita ontrack, pe care nu o poti decat cumpara, pe torenti nu existe decat demo.ceea ce ai mai putea gasi si merge binisor este getdataback Link spre comentariu
bogdanovich Postat Mai 27, 2013 Autor Partajează Postat Mai 27, 2013 multumesc frumos de informatii.Pana la urma am invatat ca nu exista un sg program magic de recuperare a datelor care sa le faca pe toate si care sa fie si free.Am combinat vreo 3, 1 sa obtin structura de dir si doua sa am cat mai multe fisiere recuperate.Dupa care am luat-o la manuta sa ajung aproximativ la aceeasi configuratie, lucru ce mi-a luat ~ 1saptamana.Dar atat timp cat sotia e multumita ca i-am recuperat nu stiu ce poze si eu sunt multumit.Oricum ca o lectie pe care eu am invatat-o: 1. Nu folositi HDD externe pe USB sa stocati date imp, eu am pierdut si garantia la el ca l-am desfacut si tot n-am recuperat nimic de pe el.2. Partitii separate pentru datele cele mai imp care sa ramana nemodificate perioade lungi de timp. Scrierea pe ele sa se faca f rar.3. Partitii separate chiar si in functie de tipul de date, eventual un backup in Cloud. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum