Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

frecventmetru !

Vizitator LastSpartan

Postări Recomandate

Vizitator LastSpartan

salut sunt un incepator care vrea sa se lanseze in radio.am nevoie de o schema de frecventmetru (full indicatii) care sa nu contina microcontrolere.nu conteaza cat de complicata e ...scala sa sa fie de la 01/10 pana la 30/50/100mhz vreau sa incep prin a construi telecomenzi si receptoare pe 27 de mhz cu mai multe canale ptr aeromodelism.stima!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nico_2010

4

Vizitator LastSpartan

of ,imi place schema ,dar fiind scrisa urat inteleg prea putin din ea. u ai facut acest frecventmetru ? se gasesc in tara noastra acele integrate? mai astept solutii .....va rog ajutati ma

Link spre comentariu

of ,imi place schema ,dar fiind scrisa urat inteleg prea putin din ea. u ai facut acest frecventmetru ? se gasesc in tara noastra acele integrate? mai astept solutii .....va rog ajutati ma

Maestre, daca este "scrisa" urat, nu-i vina mea, insa exista pe lumea asta si cataloage de circuite integrate CMOS din care, consultandu-le, poti clarifica conexiunile. Schema este functionala, insa daca vrei urgent un frecventmetru cauta la rubrica "Vanzari" sau da-mi MP.
Link spre comentariu
Vizitator LastSpartan

stiu ca nu e vina ta , dar avand in vedere ca e singura mea optiune cred ca am sa incerc sa il construiesc cel mia frica e ca nu gasesc integratele :jytuiyu

Link spre comentariu

stiu ca nu e vina ta , dar avand in vedere ca e singura mea optiune cred ca am sa incerc sa il construiesc cel mia frica e ca nu gasesc integratele :jytuiyu

74hc390 nu cred ca il gasesti, insa iti va trebui doar 1 buc., restul de divizoare se pot inlocui cu 74hc161 sau cu CD40192, evident cu modificari in schema corespunzatoare cu circuitele folosite.
Link spre comentariu

AM GASIT TOATE INTEGRATELE PE UN SITE ,CE SUNT INDICATIILE ALEA ORANGE , GREY,WHITE,BLUE DIN A 2 PAGINA ?

Culoarea firelor de conexiune!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări