Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator bios

zambiee99

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• diaconuliviu

5

• mihaicozac

5

• zambiee99

5

• riderinblack

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am inteles, adica practic daca incarc direct fisierul in programator si aleg 50flw040 sau 49 fv004 se vor scrie exact primii 512kb. Asta ca sa nu mai hacuiesc din fisier.Multumesc, incerc si spun.Da, am incarcat acum pe un Willem si in buffer se opreste exact la 7FFFF

Link spre comentariu

Nu merge, adica nu se poate copia direct fisierul in memorie; probabil la scriere acel winflash se ajuta si de alte fisiere si scrie continutul modificat.Intrebare: are cineva un manual de Willem dar complet?Asta pentru ca acel manual care vine cu programatorul e cam spartan...nu explica tot. De ex am dedus ca la 50FLW040 trebuie pus inca un jumper pt tensiune de programare 12V daca se bifeaza optiunea "Quadruple Byte Program (ST....)" pentru a lucra la viteza mai mare. Dar in manual nu scrie niciunde asta.In plus, prin manualul ala spune ca se seteaza switchul pe 5V daca se foloseste Version 0.98D5, fals, caci unele memorii folosesc 3,3V...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări