Vizitator electricescu Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Daca nu se gaseste nimeni care sa va ofere poza pe care o cereti, atunci veti fi nevoit ca sa faceti rost de schema lui si utilizand inscriptiile corespunzatoare de pe capacul superior sa puneti clemele la locurile lor. icon_jook Link spre comentariu
Tita Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Hidden text: ONAvailable only to registered users. Hidden text: OFFTrebuie sa pui clemele in serarasele alea(si gata o pui cu grija la locul ei si inchizi) ...trebuia sa fie si 2 bilute ..merge si fara ele (dar nu fa sta fix unde il pui :cry: ) Link spre comentariu
nelutu58 Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 Multumesc pentru sfat domnului Tita,dar dupa cum vedeti in poza eu am doar 7 lamele,iar pentru fixare sunt 24 de pozitii impartite pe doua sectiuni;am incercat diverse variante dar tot nu vrea sa munceasca. Domnului ''electricescu'' ii multumesc de asemeni dar schema pe care am gasit-o este tot pentru alta serie de fabricatie,si cu chinezii astia nu stii cum s-o mai dai. Oricum va multumesc amandurora,si mai cautam. Link spre comentariu
Vizitator electricescu Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 viewtopic.php?p=823364#p823364e buna? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum