Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Consumabile Imprimanta - Cartuse reincarcabile VS sisteme CI

Marian

Postări Recomandate

Salutari.Nu sunt sigur daca este sectiunea corecta de deschidere a acestui subiect dar nu stiam unde altundeva sa o fac, la cautare n-am gasit teme care sa discute asta... in fine.Asadar detin una bucata imprimanta Epson XP102 si ca la mai toate cele cu cerneala apare problema consumabilelor ( mama lor de cartuse ), cautand pe net am gasit 2 alternative la schimbarea constanta a cartuselor ( o chestie prea costisitoare pentru mine ), cartuse reincarcabile sau sisteme Ciss, nu-s nici pe departe un expert la subectu asta si tocmai de aceea va intreb pe domniile voastre, eu la o prima vedere mai avantajos mi s-ar parea sistemul Ciss care pentru cateva zeci de lei in plus ai la dispozitie acele rezervoare externe care am inteles ca se pot reincarca destul de simplu si in plus sunt oferte in care rezervoarele se dau incarcate cu cate 100ml ceea ce mi se pare enorm fata de cei cativa ml de la cartusul reincarcabil simplu, din cate am inteles si aceste sisteme contyin cartusuri reincarcabile dar au in plus acele rezervoare externe si toata harmalaia ce vine cu ele...Ce spuneti, care din cele 2 variante vi se pare mai potrivita? cert e ca nu vreau sa afectez cu nimic imprimanta, si am ceva dubii in privinta sistemului ciss cat priveste montajul lui la imprimanta, n-as vrea sa trebuiasca sa modific ceva la imprimanta sau mai stiu eu ce... in fine nu stiu si de aia va intreb, orice parere este utila si apreciata.Va multumesc pentru atentia acordata mesajului meu si va doresc o dupa-amiaza placuta.Marian.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

2

• FLORIN IORDACHE

2

Top autori în acest subiect

Hristos a inviat ! Eu unul va pot zice ca sa va luati un sitem ciss pentru ca am si eu si sant fff multumit de el...imprimanta mea este tot un epson dar nu este xp102,este un sx410,eu va tot zice decat ca isi face tot bani acest sistem ciss,adica nu mai stai sa le incarci manual mereu cartusele cu selinga si sa te mai murdaresti si pe maine de tus...mie unul imi junge cam 5-6 luni tuburile (rezervoarele) cu tus. :daSucces !

Link spre comentariu

Am gasit pe iutub un video care explica modalitatea de instalare:hF6RrTcnakc Pare destul de simplu, si nu vad modificari ireversibile la imprimanta, iar ideea de reincarcare atat de usoara este foarte atractiva, cred ca o sa aleg si eu acest sistem...

Link spre comentariu

Da asa este,este ff usor de utilizat acest sistem ciss si la montare si la utilizare .V-am spus ca mie imi ajung aceste 4 culori vreo 5-6 luni fara probleme si eu o folosesc ffff mult imprimanta. :da Va doresc mult succes !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări