Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Audigy SE SB0570

Vizitator adymeshter

Postări Recomandate

Vizitator adymeshter

Am placa asta de vreo 3 ani si pana azi a functionat perfect. Si azi am observat ca nu se mai aude bine. Adica incet si barait, distorsionat. Si daca miscam volumul de la boxe se auzea un fosnet ca si cum potentiometrul ar trebui uns. Am legat boxele la telefon. Boxele merg bine si volumul merge pefect. Ma gandeam ca daca se aude fosnetul atunci placa de sunet baga tensiune in ele. Masor pe iesire cu multimetru si arata 5.5V. Oare placa a patit ceva? Mai am sanse sa o repar ? O problema asemanatoare am cu un mixer Soundcraft Spirit Folio 12/2, care are un canal care se comporta cam la fel. Adica am descoperit o tensiune de 15V intre iesirea din primul amplificator operational si masa, acolo trebuind sa fie cativa mV. Unde oare sa fie problema ? Daca doriti trimit schema si poze si eventual o sa mut subiectul la amplificatoare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări