Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

FOAIE DE PEXIGLAS...unde se gaseste?si cat costa???

Vizitator me_gaton

Postări Recomandate

Vizitator me_gaton

Salutare,am venit si eu cu o ideevreau sa imi cumpar pexiglas gros de vreo 5 mm ca sa imi fac 5 sateliti transparenti,sateliti nu sunt f mari sunt mici cu difuzoare de 10cm avand 3(2x10cm+un tweeter mai micut) cine ma ajuta sa cumpar si de unde...am inteles ca e foaie mare..si costa ceva bani...ceva la genul 2 mil,sau sa ne strangem mai multi sa punem bani fiecare de cat are nevoie si luam o placa...sa vedem cum facem..care ma ajuta?:d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dalu

2

• Extasy2525

1

• nicul

1

• west

1

Top autori în acest subiect

Se cheama stiplex si cel putin in Tm pot sa cumpar cite bucati de ce dimensiune vreau, gata taiate. Da, e scump, am dat 10lei pe o bucata de cca 21x28cm, 3mm.

Link spre comentariu
Vizitator luxeon3

Salutare,am venit si eu cu o ideevreau sa imi cumpar pexiglas gros de vreo 5 mm ca sa imi fac 5 sateliti transparenti,sateliti nu sunt f mari sunt mici cu difuzoare de 10cm avand 3(2x10cm+un tweeter mai micut) cine ma ajuta sa cumpar si de unde...am inteles ca e foaie mare..si costa ceva bani...ceva la genul 2 mil,sau sa ne strangem mai multi sa punem bani fiecare de cat are nevoie si luam o placa...sa vedem cum facem..care ma ajuta?:d

daca zic de unde sa iei,pui si tu un led in ele?cauta monsmedius din Bucnu sunt sigur ca asa se scrie.am fost acolo.ma interesez daca nu gasesti.
Link spre comentariu
Vizitator me_gaton

pret pentru plexiglas incolor cu urmatoarele grosimi(la plexirom):5 mm grosime: 29.60â??/mp respectiv 185.07â??/ foaie (dimensiune foaie = 3050x2050mm)10 mm grosime: 59.15â??/mp respectiv 369.84â??/foaie (dim.foaie = 3050x2050mm)du-te sa te interesezi si tu ca poate e mai ieftin acolo

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări