Tita Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Salut! Am o problema:Acuma 3-4 luni am facut niste cumparaturi online...si mi-am cumparat niste cablaje dublu(din greseala ...doream simplu strat)!Stie cineva cum pot scapa de un strat ?(.. sa obtin un cablaj simplu)Doresc acest lucru deoarece epuizez inutil solutia pe partea superioara! :cry: Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Pur si simplu cu un cater extragi putin cate putin cate un pic din folia de cupru din partea care-ti prisoseste! Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Da partea superioara cu vopsea, si poti folosi ca plan de masa comuna partea superioara. Poti face un ferzinc la gaurile date ca piesele plantate sa nu intre in contact cu masa comuna. La placile din fibra de sticla, mai greu se jupoaie stratul de cupru. Petrica Link spre comentariu
Tita Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 Cred ca voi incerca cu smirgherul! Trebuie sa mearga! Link spre comentariu
salsa Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Normal, stratul de cupru e foarte subtire.Ai mai putea incerca si un schimb, la bazar...Oricum, cea mai simpla si buna solutie e cea propusa de colegul @YO8CDQ.Depinde si la ce tip de montaj folosesti cablajul pentru ca vor apara niste mici capacitati intre trasee si masa. Link spre comentariu
Tita Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 Mda..treaba murdara :cry: ...nu va iesi frumos! Mai bine dau cu smirgherul! Link spre comentariu
iuli09 Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 cablajul respectiv trebuie gaurit la un momentdat asa ca presupun ca ai o masina de gaurit ;in acest caz poti folosi asa ceva : http://minitools.ro/category.php?id_category=56 Link spre comentariu
Tita Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 Lasa!...rezolv eu problema cu flexul Link spre comentariu
schumyicr Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 De ce nu acoperi o parte cu ceva si il bagi in clorura ferica, automat partea neacoperita se va coroda=> cablaj simplu. Link spre comentariu
gauss Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Lasa-l asa dublu ... poate vei avea nevoie , cumpara altul simplu ... nu cred ca e asa scump ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum