Vizitator iulikk_02 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Va salut. V-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta in legatura cu o tema primita la facultate. Mai pe scurt, trebuie sa explic ce se intampla in schema din fisierul atasat. Cursul il facem cu un tanar, care habar nu are sa explice la laboratoare ce se intampla (si asta s-a intamplat in toti cei 3 ani de pana acum). Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 ai un motor trifazic cu doua viteza care se pot comanda dintr un contactor cu releu termic pt protectie Link spre comentariu
validae Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Asta e evident, el vrea de fapt explicarea fiecarei faze a functionarii, pas cu pas. Asta s-ar putea intinde pe cateva pagini cu detaliile de rigoare. Ar insemna sa deschidem un topic pentru scoala prin corespondenta pe forum. Da-i o bere unui electrician si-ti explica pe viu functionarea schemei. Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 nu mai da bani la facultate asa am dat si eu [electronica aplicata ] si muream de ras cu un profesor [tot tanar ] teorie teorie dar practica ne ametea rau tare .acelasi sfat dute la cineva cu experienta practica Link spre comentariu
Vizitator iulikk_02 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Am nevoie maine dimineata... deci nu am timp sa ma duc nicaieri. Macar, imi puteti da un punct de inceput? Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 macar cunostii componentele din schema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum